Szórakozás

T. Danny a DWTS döntőjéről: Nagyon nem így szerettem volna befejezni

tv2
tv2
Harmadik helyen zártak.

Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték a Dancing with the Stars fináléját szombaton, amihez még a séf volt párja, Tóth Gabi is gratulált. A harmadik helyezést T. Danny és Lissák Laura szerezték meg, az énekes most posztolt először Instagramján a műsor vége óta.

Nehéz most okosat mondani, de megpróbálok. Először is szeretném megköszönni azt a rengeteg támogatást, jó kívánságot, üzenetet, drukkolást és szavazatot, amit az elmúlt két hónapban kaptam tőletek! Nélkületek ez biztosan nem ment volna. Ahogyan nélküled sem, Lissák Laura. Te voltál, aki az elejétől fogva bízott bennem és a közös célunkban. Elnézted a késéseimet a próbákról (persze ilyen nem volt); elviselted, mikor okoskodtam; biztattál, ha hibáztam és ami a legfontosabb, megtanítottál táncolni. Nem is akárhogy!

kezdi posztját, melyet azzal folytat: „Habár nagyon nem így szerettem volna befejezni, mégis hálás vagyok, hiszen olyan dolgokat viszek haza innen magammal, amik bármilyen kupánál többet érnek. Egy olyan felejthetetlen utazás volt ez, amit bármikor újrakezdenék. Szerettem reggeltől estig bent lenni és szó szerint véresre edzeni magam. Szerettem hétről-hétre kihozni magamból a maximumot és látni magamon a fejlődést. Szerettem az elmúlt négy hónapot, szerettem táncolni. Mi az, hogy… imádtam!”.

Posztját azzal a Dirty Dancing-es emeléssel illusztrálta, amit a műsorban csináltak meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

T. Danny (@tdanny_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik