Szórakozás

Billie Eilish több mint 100 ezer Instagram-követőt veszített azóta, hogy coming outolt

Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Az énekesnő november közepén árulta el, hogy a nőkhöz is vonzódik, a napokban pedig azt is hozzátette a történethez, hogy úgy vélte, ez mindig is nyilvánvaló volt vele kapcsolatban.

November 13-án jelent meg a Variety Billie Eilish-sal készített interjúja, melyben az énekesnő egyebek között arról is beszélt, hogy a nőkhöz is vonzódik – hétvégén pedig hozzátette a hírhez, hogy ő eddig úgy hitte, mások számára is egyértelmű volt az orientációja.

A The Pink News most arról ír, hogy az énekesnő több  mint 100 ezer követőt veszített az Instagramon azóta, hogy november 13-án megjelent a Variety cikke, melyben coming outolt. Ez említett dátum idején még több mint száztízmillió-háromszázezren követték, december 3-ára viszont száztízmillió-kétszázezer környékére esett ez a szám, és továbbra is csökkenni látszik.

Méréseiket a Crowdtangle adatai is megerősítik, melyekből látszik, hogy az Eilish iránt érdeklődő új követők száma az interjú megjelenése utáni negyedik napon ugrásszerűen megnőtt, majd csökkenni kezdett, a görbe pedig cikkünk megjelenésekor is lefelé mutat.

Eilish nemrég az Instagram-oldalán is reagált a vele kapcsolatos hírekre.

Köszönöm a Varietynek a kitüntetésemet, ahogyan azt is, hogy 11 órakor, egy vörös szőnyegen fedték fel a szexuális identitásomat ahelyett, hogy bármi másról beszélnénk, ami számít. Szeretem a fiúkat és a lányokat, kérlek benneteket, hagyjatok békén ezzel

– zárta sorait, arra kérve rajongóit, hogy inkább hallgassák a What Was I Made For című dalát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Az énekesnővel egyébként korábban is előfordult már, hogy jelentősebb számú követőjét veszítette el.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik