Szórakozás

Krausz Gábor Mikes Annáról: Egy lelki társat találtam

TV2
TV2
A séf szerint eddig is működött közöttük a kémia, és reméli, hogy ezután is fog.

Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték a Dancing with the Starst 2023-ban. A táncosnő első produkciójuk után elmondta, nagyon jó partnernek tartja a séfet, sosem érzett mellette bizonytalanságot.

Nagyon jó vele táncolni, vezet, biztonságban érzem magam. Imádtam, nagyon jó volt

– mondta el Mikes, szavai Lékai-Kiss Ramóna szerint felértek egy szerelmi vallomással.

Második táncuk után Krausz Gábor azt mondta, koszos, sebzett csávóként érkezett a műsorba, és partnerének köszönheti, hogy most már kívül-belül fénylik. Mikes Anna arról beszélt, fel kellett készítenie lelkileg a séfet erre az utazásra.

Valljuk be, hogy ezt így végigvinni nyolc adáson keresztül, ehhez nagyon erősnek kell lenni lelkiekben. Fel kellett őt szépen építeni, önbizalmat kellett neki adni, és adásról adásra megkapta a visszajelzést a közönségtől, tőlem is – bár én hiába mondtam, hogy hidd el, hogy nagyon ügyes vagy –, de ez nem mindig volt elég. Az, hogy most itt vagyunk a döntőben, a legnagyobb visszajelzés számunkra, és hogy Gábor újra önmaga lehet, visszatalált magához – nekem ez a legnagyobb eredmény

– fogalmazott a profi táncos.

Az eredményhirdetés után a páros Gelencsér Timinek adott interjút, amiből kiderült: nem készültek a győzelemre, csak folyamatosan próbálták leküzdeni az előttük lévő akadályokat. Krausz elárulta, hétről hétre egyre kevésbé izgult, a finálé napján pedig végig óriási nyugodtságot érzett.

Az elmúlt három hónapban ténylegesen erőre kaptam, önbizalmat nyertem, és egy lelki társat találtam, akivel nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítunk. Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy megkaptuk és mindenki megy jobbra-balra. Ezt az idő fogja eldönteni, de nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, nyilvánvalóan a kémia eddig is működött, és remélem, hogy ezután is fog

– jelentette ki a séf, mire Gelencsér megkérdezte, ez mit jelent pontosan.

Semmit nem jelent.

Krausz Gábor azt is mondta, nem fogja abbahagyni a táncot, biztos benne, hogy fognak még táncolni együtt Mikes Annával.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik