Szórakozás

Nem nővérkedik többé, inkább 18 pluszos tartalmaival keres pénzt a 40 éves nagymama

20 éven át dolgozott nővérként, de most ötször több pénzt keres.

A 40 éves Jessika Rains 20 éven át dolgozott nővérként kórházakban, közben pedig négy gyereket nevelt fel. Most már nagymama is, és a munkáját is otthagyta: inkább az OnlyFansen keres pénzt az 18 pluszos fotóival, videóival.

Azt mondja, két legyet üt le így egy csapásra, mert a két unokájára most több ideje van, többet tud rájuk vigyázni.

A floridai nő 2020-ban kezdett el pénzt keresni a képeiből a pandémia alatt, aztán többet és többet, mígnem 2022 végén ott is hagyta kórházi állását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nurse Jess/Jessika Rains (@nursejessfl) által megosztott bejegyzés

Rains a Daily Starnak nyilatkozva arról beszélt, mikor belekezdett az új foglalkozásába nagyon rossz passzban volt önértékelésileg és mintegy 20 kilóval volt nehezebb. A férje kapacitálta, kezdjen bele. Először csak Instagramon indított el egy profilt és töltött fel szexi képeket, a visszajelzések pedig nagy önbizalmat adtak neki, olyannyira, hogy egyre bevállalósabb lett, és az OnlyFansre is felment.

Férje, akivel 17 éve házasok, nemcsak a kezdő lökést adta meg az új karrierjéhez, hanem mindig támogatja benne, és a kamera minfkét oldalán besegít neki.

A szóló cuccokat általában egyedül forgatom, ő másokkal filmez engem. Együtt is készítünk filmeket, az emberek nagyon szeretik. Azt hiszem, ha azt hallják, hogy swinger vagyok vagy vagyunk, az kicsit bepörgeti őket

– mondta, és azt is, hogy más nőkkel is készít videókat és szereti a tabutémákat, „nem zavar, ha anyát, mostohaanyát játszom”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nurse Jess/Jessika Rains (@nursejessfl) által megosztott bejegyzés

Mindig el kell mondanom az embereknek, hogy próbálok a kedvedben járni, ugyanakkor megpróbálom a saját érzéseimet is tiszteletben tartani ezekben a helyzetekben, hogy valódi tartalmat alkossak, amiből kiderül, én is élvezem. Nem akarok úgy ott lenni, hogy hazudok, csak azért, mert fizetsz nekem.

Azt meséli, a nővérkedést azután hagyta ott, hogy a férje a koronavírus miatt lélegeztetőgépre került, és bár közvetlen felettesei megértőek voltak vele, a felsővezetés egyáltalán nem, pedig már nyolc éve dolgozott ott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik