Szórakozás

Három nővel járt párhuzamosan a brit férfi – összefogtak ellene

Barátság alakult ki a megcsalt nők között.

Fura barátságot kötött három nő, miután kiderült: mindannyiukat egyszerre csalta meg ugyanaz a férfi.

Kirsty Harding egy internetes társkeresőn jött össze az akkor 35 éves Paul Sandow-valírja a Sun. Az óvodavezetőként dolgozó nő meg volt győződve róla, hogy álmai férfijával van együtt, és hogy csak ő élvezheti Sandow társaságát.

Két évvel később derült ki, hogy ez nem egészen így volt, miután Hardingot váratlanul felhívta egy bizonyos Chloe Allan, és azt kérdezte tőle: „Te vagy Kirsty, és te jársz Paullal?”. Miután a nő igennel felelt, kiderült, hogy a Tyne and Wear megyéhez tartozó Washington településen élő 24 éves Chloe is Sandow-val járt. Egészen addig, amíg gyanút fogott, és egyszer csak rájött, hogy a férfi telefonjában Kevin néven elmentett szám valójában egy Kirsty nevű nőhöz tartozik.

A két megcsalt nő találkozott, jól kijöttek egymással, kitalálták, hogy egyszerre dobják Sandowt.

Kirsty Harding lecserélte lakásán a zárakat, az anyjához költözött, majd üzent a férfinak, hogy mindenről tud, a kapcsolatuknak vége. Sandow nem volt hajlandó elfogadni a szakítást, és nemcsak üzenetekkel bombázta, de késsel is megfenyegette a nőt.

Sandowt letartóztatták, a bírósági ügy következtében pedig egy 35 éves sunderlandi anyuka, Kylie Hubbard is rájött, hogy a férfi – akiről ő is azt hitte, hogy csak vele jár – őt is megcsalta.

Ekkor Hubbard felkereste a másik két nőt, és biztosította őket támogatásukról. Mivel pontosan értették egymás problémáját, szoros barátság alakult ki köztük.

Négy évnyi jogi huzavona után Sandow felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Most új partnere van. A férfi azzal vádolja három expárját, hogy összefogtak ellene, tagad minden vádat, szerinte a bírósági ügynek sem volt alapja.

A Sun idézi Kirsty Hardingot, aki azt mondta: „Az egyetlen jó dolog, ami ebből az egészből kisült, az a barátságunk”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik