Szórakozás

Hajtóvadászat indult a 10 ezer fánkkal megpakolt furgont elkötő ausztrál nő után

Jasmin Merdan / Getty Images (illusztráció)
Jasmin Merdan / Getty Images (illusztráció)
A rendőrség kétségbeesetten próbál a nyomára bukkanni.

Még mindig szökésben van az az édesszájú tolvaj, aki elkötött egy 10 ezer fánkot szállító furgont az ausztráliai Sydneyben, a rendőrség pedig kétségbeesetten próbál a nyomára bukkanni – írja a Daily Mail.

A térfigyelő kamerák felvételei szerint a nő szerdán hajnali fél négykor lopta el a Krispy Kreme nevű fánkozó- és kávézólánc egyik szállítmánnyal teli furgonját egy benzinkúton, amikor a sofőr épp a benzinkút pénztárjánál fizetett.

A teherautó különleges ünnepi fánkokkal volt megpakolva, amiket az új-dél-walesi Newcastle városában szórta volna ki a Krispy Kreme üzleteibe.

A cég azt közölte: pékjeik éjjel-nappal dolgoznak, hogy pótolják az ellopott készletet, miközben a rendőrség megpróbálja felkutatni a nőt és értékes rakományát. A rendőrség jelenleg is keresi a furgont és az édesszájú tolvajt, a készleteket pedig szerencsére tudták pótolni – írta közleményében a Krispy Kreme.

Az nem teljesen világos, hogy a tolvaj tudott-e a furgon tartalmáról, de a rendőrség is megerősítette, hogy nagy erőkkel keresik a tolvajt, hogy felelősségre tudják vonni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik