Szórakozás

Hajdú Péter: A Sztárboxba és a Dancing with the Starsba is kaptam meghívást

rtl
rtl
Elutasította a felkéréseket.

Hajdú Péter interjút adott a BEST Magazinnak. A tévés elárulta, jó kapcsolatot ápol a két nagy kereskedelmi csatornával, noha műsora már egyik adón sincs, helyette a YouTube-on munkálkodik.

Ahogy a TV2-nél, úgy az RTL-nél is van kedvenc műsorom. Előbbinél a Dancing with the Stars, az utóbbinál a Sztárbox, és mindkettőbe kaptam meghívást. Nem vállaltam, de nézem. Most a saját műsoraim élveznek prioritást. Mindig is a magam ura akartam lenni, ez 48 éves koromra össze is jött. Az elődeimet figyelve, látva, azért bíztam a magam sikerében is

– utalt például Friderikusz Sándorra, aki szintén a YouTube-ra gyárt tartalmat. Hajdú vele kapcsolatban elmondta, tiszteli, fiatalkorában felnézett rá, később sokat dolgoztak együtt, ma azonban semmilyen kapcsolatuk nincs.

Nem vagyok vele beszélő viszonyban. Semmilyen kapcsolatom nincs vele. Egyébként Friderikuszt elképesztően nagyra tartom mint televízióst, és azt nem lehet tőle elvenni, mekkora tehetség, mint ahogy azt sem, mekkora hatással volt rám. Mert ha ő nem lett volna tévés, lehet, én sem leszek az. Viszont emberileg egyáltalán nem jövünk ki egymással. Nyilvánvalóan ezért nem is keressük a másikat.

Hozzátette, az utolsó beszélgetésükről nem kíván nyilatkozni, de „nem volt kellemes”.

best

Ajánlott videó

Olvasói sztorik