Szórakozás

„Tart attól, hogy a december az eddigieknél is nehezebb lesz” – ügyvédje szerint romlik Galambos Lajos állapota

tv2
tv2
A családjával tudja tartani a kapcsolatot.

Idén áprilisban vonult be a baracskai börtönbe Galambos Lajos, miután a mulatós sztárt áram-, víz- és gázlopás miatt elítélték. Jogerősen 3 és fél év börtönbüntetést kapott, ebből 4 hónapot előzetesben már letöltött. Ügyvédje, dr. Csontos Zsolt egy friss interjúban információkat osztott meg ügyfele egészségi állapotáról.

Örömmel mondanám, hogy ügyfelem egészségi állapota javult, de sajnos ennek éppen az ellenkezője igaz. Jól látható, hogy romlott az állapota, de nem szeretném részletezni, hogy mindennek mik a pontos jelei. Ugyanakkor azt nem tudom megmondani, hogy ez az egészségügyi helyzet, milyen módon befolyásolja majd a fogvatartásának módját, vagy idejét.

Az ügyvéd hozzátette, a trombitaművész mentális állapota hullámzó.

Vannak napok, amikor mindezek ellenére is bizakodó, nagyon erős és tervekkel telve tekint a jövőre. Galambos Lajos rengeteg erőt merít abból, hogy a lehetőségekhez képest folyamatos kapcsolatot tud tartani a szeretteivel. Ugyanakkor tart attól, hogy a december hónap még az eddig eltelteknél is nehezebb lesz számára, hiszen az ünnepi időszak és különösen a karácsony nagyon nehéz minden fogvatartott számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik