Szórakozás

Krausz Gábor: Nekem Annára volt szükségem

tv2
tv2
A táncos pedig azt mondja, egy lelki síkon mozognak, emiatt nagy az összhang köztük.

A Dancing with the Stars fináléjába jutott Krausz Gábor és Mikes Anna. Most a Story magazinnak beszéltek odáig vezető útjukról, és persze arról, hogy folyamatosan összeboronálják őket, mióta együtt táncolnak.

Nem titok, hogy nyáron milyen rossz lelkiállapotban voltam. Ha összehasonlítom, hogyan éreztem magam akkor, és hogy érzem magam most, akkor ég és föld a különbség, és ezt Annának köszönhetem. Az ő odaadása, törődése, végtelen türelme, kedvessége vezetett végig ezen a nehéz úton. Egy pillanatra sem engedte el a kezem. Valószínűleg a műsor készítői is tisztában voltak vele, hogy az én lelkiállapotomban és az én tánctudásommal ő a legjobb választás, amikor összeraktak minket. Nem véletlenül profi szakemberek. Nekem Annára volt szükségem.

Krausz hozzáteszi, sejtették, hogy úton-útfélen összeboronálják majd őket. Mikes Anna is nyilatkozott a lapnak, elmondva:

Általában sokat szoktam beszélni, de ezt most nagyon tömören meg tudom fogalmazni: egy lelki síkon vagyunk Gáborral, a személyiségünk nagyon passzol egymáshoz.

A táncos azt is hozzátette: „Mindketten őszinte emberek vagyunk, mindketten sok mindenen keresztülmentünk már, ezért aztán értjük egymást, semmit sem kell órákig magyaráznunk a másiknak. Egész életemben versenyeztem, így aztán nem mondhatom, hogy nem számít az eredmény. Ez az évad azonban sok mindenben más számomra, mint az eddigiek. Talán éppen attól voltunk sikeresek Gáborral, hogy mindig csak a következő feladatra koncentráltunk. Most pedig, hogy már ott vagyunk, nincs semmilyen elvárásunk, csak szeretnénk még egy nagyon jót táncolni”.

story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik