Szórakozás

Árpa Attila a Valami amerikás színpadra lépéséről: Szeretném leszögezni, annál jobban énekelek

RTL
RTL
Éneklés-fóbiás karaktere a sorozat hetedik részében volt kénytelen részt venni a Szóljon hangosan az ének című dal előadásában.

Nemrég debütált a Valami Amerika-sorozat hetedik epizódja, melyben a Galaxis tehetségkutató zsűrije is színpadra állt, hogy közösen előadják Soltész Rezső 40 éves slágerét, a Szóljon hangosan az éneket.

Soltész mellett Árpa Attila is önmagát alakítja a szériában, utóbbi karaktere viszont egyben éneklés-fóbiával is küzd, így a forgatókönyv szerint komoly kihívásként élte meg, hogy dalra kellett fakadnia.

Tényleg izgultam, Rezsőről beszélünk és egy 40 éves slágerről, amit mindenki ismer. Igaz, hogy csak három sor jutott nekem és azt is el kellett rontanom. Szeretném leszögezni, hogy annál, amit láttak vagy látni fognak, annál jobban énekelek

hangsúlyozta a Fókusz stábjának a produkciót illetően Árpa.

A szóban forgó epizód egyébként Soltész Rezső szívéhez is közel áll, aki nagyon boldog, hogy a dala az említett módon került elő a sorozatban.

Meg kell mondjam, zseniális volt a két hölgy mellettem, olyan jól énekelnek, hogy nem is gondoltam volna…És Attila is persze. Ez egy jó kis játék és nagyon örülök, hogy bekerült a programba, hogy zsűri dalként megjelenik itt. Külön köszönöm a kedves kollégáknak, hogy ilyen édesen adták elő, olyan cuki volt az egész

– fogalmazott az énekes.

A tárgyalt epizódrészletet ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik