Szórakozás

Az anya szerint „édes” ajándékot készített a tanárnak, de a lánya szerint rendkívül bizarr

Nem értettek egyet.

Az angolszász országokban szokás ajándékot adni karácsonykor a gyerekek tanítójának is, ami minden évben nehézséget okoz, hacsak nem akarja valaki, hogy évente 16 doboz bonbonnal és 15 gyertyával gazdagodjon az oktató.

Erre a helyzetre adott megoldásként találta ki egy anyuka, Jordyn Burdett, hogy bár nem ismerősök, letölti a tanár Facebook-profilképét és egy „szentimentális” ajándékot készít belőle. Ami tulajdonképpen egy falra akasztható fa csipesz, amibe beletűzte a tanár és a párja közös fotóját.

Burdett megkérdezte a lányát, szerinte mit szól majd a fia tanára a „kedves” ajándékhoz, tetszeni fog neki? Mire a lány azt válaszolta:

Biztos tetszene, ha nem lenne őrült bizarr

– idézte a nő a lányát a TikTokon.

Az anya viszont nem érti, mi lenne a gond, ő egy kis kutatómunkával megtalálta a tanárt, a fotója pedig nyilvánosan elérhető a Facebookon. A lány szerint viszont kellemetlenül érezheti magát a tanár, hogy utánakerestek a neten.

@jordynburdette Teacher gift fail ? #teachergift #teachersoftiktok #teachers #christmaspresent #creeper #roasting #savage #christmasgift #walgreens ♬ original sound - Jordyn Burdette

A férje szerint is furcsa ajándék, Burdett viszont azt mondja, most már, ha furcsa is, ez lesz a meglepetés, mert már kifizette.

A kommentelők javarésze se látta jónak az ötletet, számolt be róla a Mirror, de mint egy későbbi TikTok-videóból kiderült, a tanár szerette az ajándékot – sőt a vőlegénye is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik