Szórakozás

Borbély Alexandra a magyar színész szakma helyzetéről: Volt, hogy azt kívántam, bár soha ne jöttem volna ide

Fábián Bori / VIASAT3
Fábián Bori / VIASAT3
Bár semmit sem bánt meg, úgy érzi, nehéz dolga van manapság annak, aki Magyarországon színészi pályán mozog.

Kedd este Borbély Alexandra volt Geszti Péter vendége az Adom a napomban. Az interjú során arról is szó esett, hogy a színésznő annak idején, amikor még Szlovákiában élt, egyfajta álomországként tekintett Magyarországra. Azt kívánta, bár ott élhetne, ahol azt a nyelvet hallhatná és olvashatná az utcákon, amit otthon is beszélnek a családjával. Amikor Geszti Péter arról érdeklődött, most, hogy itt él, így gondolja-e még, Borbély azt felelte, mindez igen bonyolult.

Volt, amikor annyira dühös voltam, hogy mondjuk a politika beleszól a szakmai életünkbe, és olyan dolgok történnek, amikről sosem gondoltam volna, hogy megtörténhetnek… gondolok a Színművészeti Egyetem sorsára… Az annyira fájt, hogy emlékszem, azt kívántam, hogy bárcsak soha ne jöttem volna ide. Aztán nyilván ezek ilyen forrófejű mondatok

fogalmazott a színésznő, aki mint mondta, nem bánt meg semmit, nagyon élvezte például Budapesten az egyetemi éveit, de úgy érzi, nehéz dolga van manapság annak, aki színészi pályán szeretne mozogni Magyarországon.

Ami az otthonérzetét illeti, Borbély a műsorvezető érdeklődésére kifejtette, korábban azt mondta hogy a hazája ott van, ahol a családja, azért jelenleg félúton érzi magát: hiszen a férje, Nagy Ervin és az ikreik Magyarországon vannak vele együtt, a felmenői viszont a határon túl élnek.

Az Adom a napom streamjét az nlc-n lehet követni.

A házaspár gyerekei egyébként nemrég lettek egyévesek.

Kapcsolódó
Borbély Alexandra és Nagy Ervin fotókkal köszöntötték egyéves ikerlányaikat
Elza és Franciska a héten ünnepelték első szülinapjukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik