Szórakozás

Huszonöt kilót fogyott, hét barátnőt szerzett, a felesége is boldog

A brazil férfi mostanra a barátnők neveit is megjegyezte, bár ez eleinte nehezen ment neki.

Egy brazil férfi arról mesélt a Love Don’t Judge című podcastban, hogy mióta sikerült ledobnia néhány kilót és több önbizalmat szednie magára, azóta köré gyűlnek a nők – és a körülmények szerencsés együttállásának köszönhetően ez a feleségét sem különösebben zavarja.

Az Instagramon Arthur O Urso (vagyis Artúr, a medve) néven megtalálható modell mikor találkozott feleségével, Luana Kazakival, még túlsúlyosnak érezte magát és önbizalomhiánnyal küzdött. A szerelem érkezésével azonban változások következtek be lelkiállapotában – lefogyott körülbelül huszonöt kilót, magabiztosabbá vált, ami pedig az addig monogám házasságára is hatással volt a Daily Star cikke szerint.

Egy korábbi, 2022-es cikkünk írásakor Arthurnak még nyolc barátnője volt felesége mellett, ez idén nyárra mindössze hatra csökkent, de úgy tűnik, azóta újabb taggal bővült a csapat. Első és egyben jogilag is elismert feleségét, Luanát 2015-ben vette el a férfi, és azóta egyre gyakoribb vendégek lettek São Paulói házukban az új barátnők is, név szerint Tainá, Lorena, Kyara, Melina, Emelly, Thayenne és Cyntia. Azonban nem minden lány él egy háztartásban velük, ugyanis néhányuk szülei nem fogadták el ezt az állatvilágban gyakran megfigyelhető párkapcsolati formát.

Arthur bevallotta, eleinte nehézséget jelentett számára megjegyeznie a barátnők neveit, de mára megugrotta ezt – amellett viszont kitart, hogy nincs kedvence, mindegyikőjüket egyformán szereti. A feleség is pozitívan nyilatkozik poliamori házasságukról, úgy érzi, mióta a hét nő megjelent az életükben, az szeretetet és bizalmat épített köztük férjével, és sokkal közelebb kerültek egymáshoz.

Ha ő boldog, akkor én is boldog vagyok.

– így összegzi Luana párkapcsolatuk érzelmi bázisát.

A barátnők oldaláról is teljesnek tűnik a kifelé mutatott boldogság és egyetértés – a feleségbe is „teljesen szerelmesek” (akivel a fizikai intimitástól sem zárkóznak el), és egy rossz szavuk sincs ellene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik