Szórakozás

Kiderült, Molnár Áron tehet arról, hogy Nagy Zsolt monoklival szerepelt Az Árulókban

rtl
rtl
És egészen hihetetlen, de ehhez is köze van a Sztárboxnak.

Nagy Zsolt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor kapcsán nyilatkozott az rtl.hu-nak, a színész egyébként már kiesett a műsorból, miután egy kerekasztal-szavazás során a többiek úgy ítélték meg, gyilkosként játszik. Igazuk lett. Feltűnő lehetett a nézőknek, hogy Nagy monoklival a szeme alatt szerepelt a krimirealityben. Ennek okáról is beszélt, és mint kiderült, a lila foltnak köze van színészkollégájához, Molnár Áronhoz is.

Az Áron csinálta meg a sminkemet, NoÁrnak segítettem felkészülni a KSI-ben (a Sztárboxra – a szerk.). Már a versenyre készült, ő már totál másban volt, mint én. Elküldött egy jobbegyenest: jó, kicsit megdagadt, majd lesz vele valami. Aztán mondtam, a második menetet még vállalom. Megint ráütött, nagyon feldagadt, és azt mondtam, ne csináljuk végig a menetet, mert ha elreped, össze kell varrni, akkor azzal gond lesz.

A színész a héten már kifejtette véleményét a bokszolós műsorról: kiderült, hogy őt is hívták szerepelni, ám mivel rendelkezik küzdősportos múlttal, nemet mondott. De az Istenes BenceRácz Jenő meccsről megvolt a véleménye:

Szerintem nem tudta viselni Istenes ezt a vereséget méltóképpen. Így nagyon csúnya lezárni egy ilyen küzdelmet, még ha a pontozóbírók be is nézték volna. És akkor mi van?! Ez is egy játék. Szépen fölkészült mindenki, mindenkinek ugyanannyi ideje volt.

Kapcsolódó
Nagy Zsolt: Szerintem Istenes nem tudta méltóképpen viselni a vereséget
A színész nézte a Sztárboxot, egyébként korábban őt is hívták bokszolni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik