Szórakozás

Alekosz: Én még az a sztár vagyok, akinek továbbra is a televízió a prioritás

tv2
tv2
A görög szerint a youtuberek is tévébe vágynak.

A Kiskegyed YouTube-csatornájára került fel egy Nagy Alekosszal készült interjú. Itt szegezték a kérdést a görög celebnek, hogy mit csinál akkor, ha épp nem hívják kereskedelmi csatornák műsoraiba. Elmondta, hogy már rég nem dolgozik vagyonőrként.

Én már rég nem vagyok vagyonőr. Lehet, hogy voltam, mert akkor a kényszerűség okán, enni, élni kellett, nem voltak televíziós szereplések ilyen-olyan okokból kifolyólag. Csináltam azt, amiről papírom van, elég jól kerestem. De az csak átmeneti állapot volt. Nem az volt az én fő profilom.

Alekosz azt mondja, számára még mindig a televízió a prioritás:

Én minden szereplésemre tudatosan készülök, tudatosan generálom a dolgaimat, hogy bevonzzam. Szeretnék ott lenni, amikor meg nincs forgatás, műsor kilátásban, akkor a Facebookon való ámokfutások azért vannak, hogy legyenek műsorok. Én szeretem, ha bekerülök a nappalikba, a házakba. És a tévé által lehet oda bekerülni. Én még az a sztár vagyok, akinek hiába mondják, hogy az internet meg a YouTube a jövő. Oké, de a prioritás nálam mindig a televízió. Annak rangja van. Tudom, sokan nem értenek egyet ezzel, de azok ostobák. A youtuberek azért vannak a YouTube-on, mert nem hívják őket a tévébe, mert nem elég jók vagy nem oda valók, nincs hozzá tehetségük. Valójában ők is oda vágynak.

A beszélgetést itt lehet visszanézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik