Szórakozás

Különleges ajándékot adott barátnőjének, sokan boszorkányságnak tartják

Az amerikai barátnő viszont megszállottja lett az ékszernek.

Egy amerikai nő a TikTokján osztotta meg követőivel, milyen kedvességgel ajándékozta meg őt szerelme, aki elment egy „vérkovácshoz” – írja a Daily Mail.

Itt a gyönyörű eredmény, aminek teljesen a megszállottja vagyok

– hallható Dani Apples már több mint 8 millió megtekintésnél járó videójának végén, miközben a kezében tart egy medált.

A tiktokker a párjától kapta a rubinvörös medált, ami azon túl, hogy harmonizál hajának élénkpiros árnyalatával (valamint az Apples nevet Almáknak fordíthatnánk, és ezek a gyümölcsök ugye szintén gyakran piros színűek), még egy különlegességet rejteget – mégpedig azt, hogy az ékszer színét nem más adja, mint barátjának a vére.

Apples kedvese elment egy vásárra, ahol belebotlott egy vérkovács standjába – vagyis egy olyan ékszerkészítőébe, aki emberi vér és gyanta egyvelegéből készít gyűrűket, medálokat, karkötőket és mindenféle ajándéktárgyakat.

A videóban a nyaklánc mellett az is látható, ahogyan barátja az árlistát lapozgatja, valamint megmutatja a bekötözött alkarját, melyből frissen vettek vért. Az ékszerek árának teteje nagyjából 500 dollár (körülbelül 173 ezer forint) körül van, és a legmagasabb árkategóriába a gyűrűk esnek.

A kommentelők közt nem volt mindenki elragadtatva az ötlettől: sokan boszorkányságot sejtenek a vérkovács munkája mögött, és megkérdőjelezik, hogy egyáltalán legális eljárással készülnek-e az ékszerek, de néhányakat, a tiktokkerhez hasonlóan, lenyűgöztek a portékák, és már arról ábrándoztak, hogy a jövőben ilyen jegygyűrűt húznak az ujjukra.

@dani_apples Replying to @Angelina Izabel ♬ Dance of the Dead - Timothy Chooi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik