Szórakozás

„Egyszerű és gyors minőségi csere kell, Betti megy, Virág jön” – A Nagy Ő Virág nem mondott még le Jákob Zoltánról

Tv2
Tv2
Bár a milliárdos végül nem őt választotta, a fitneszmodell úgy érzi, hamarosan elkezdődik közös életük.

Péntek-Gyulai Virág már A Nagy Ő két évadában szerepelt: először Árpa Attila szívéért versengett, majd Jákob Zoltánt szerette volna meghódítani, a finálé kapujában azonban végül nem kapott rózsát az üzletembertől. Ennek ellenére a nő nem mondott le róla, hogy összejöjjön a milliárdossal, aki szerinte hamarosan ráébred majd, hogy ő sokkal jobban illik hozzá, mint választottja, Betti. Péntek-Gyulai a Borsnak nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza. Szegényemnek most főhet a feje, hogyan kössön útilaput Betti talpára, mert hogy ezen agyal, az tuti. Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot. Egy egyszerű és gyors minőségi csere kell ide. Betti megy, Virág jön, és kezdődhet végre az az élet, amire mindketten vágyunk

– mondta el a lapnak Péntek-Gyulai Virág, aki csak azért sajnálja Jákobot, mert ő nem tudta, hogy „Betti személyisége köszönőviszonyban sincs azzal, amit neki mutatott, amikor a forgatásokon találkoztak”. Azt is mondta, már várja az üzletember hívását, az első randijuk pedig egy optikában lesz, mivel „Zolinak nyilván nyáron valami gond lehetett a látásával, amikor sorra jöttek a rózsaceremóniák”.

Szóval oda szervezem majd a randinkat, majd azonnal megyünk a pszichológusomhoz, ahol kénytelen lesz kiegyenlíteni a kezelésem költségeit. Mert hát ki is a hibás azért, hogy ennyi átok nőt voltam kénytelen elviselni heteken át?

– tette fel a költői kérdést a fitneszmodellként dolgozó Virág.

Kapcsolódó
Virág elárulta, tervez-e jelentkezni A Nagy Ő következő évadába is
Vajon versenybe száll egy harmadik férfiért?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik