Szórakozás

Annyira megváltozott a plasztikai műtétek miatt a külseje, hogy nem akarták meghosszabbítani a jogsiját

Nem hitték el neki, ő van a régi képen.

Denise Rocha több mint 100 millió forintnyi összeget költött el különböző plasztikai műtétekre, nagyon elégedett a végeredménnyel, ugyanakkor az életének más területeire is hatással van a hatalmas változás.

Például, amikor meg akarta újítani a jogosítványát a 39 éves nő, arra kérték, egy másik igazolvánnyal azonosítsa magát, mert nem tudják beazonosítani.

A korábbi képen – amit a Mirror is megosztott – még láthatóan kisebb volt az ajka, más az arcformája és az orra. Az évek alatt botoxoltatta magát, három mellműtéten, orrplasztikán, zsírleszíváson és egy „intim műtéten” esett át.

Szerencséjére aztán sikerült tisztáznia a helyzetet és megkapta az új jogsiját.

Nem hitték el, hogy én vagyok az. Értem, hogy ez a dolguk, és tényleg ellenőrizniük kell, de nagyon vicces egy helyzet volt, nem számítottam rá

– nyilatkozta a Mirrornak „világ legdögösebb ügyvédjének” is nevezett Rocha, ugyanis amellett, hogy az OnlyFans-modellként keres „egy kis mellékest”, ügyvédként dolgozik főállásban, dacolva azzal, hogy sokak szerint nem lehet egyszerre „agyas és szexi”.

Néhányan még mindig azt gondolják, hogy egy ügyvéd nem lehet szép és okos.

Az onlyfanses karrierjében családja és barátai viszont támogatják, főleg, miután megtudták, mennyit keres vele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Denise Rocha (@deniserocha.oficial) által megosztott bejegyzés

Korábban arról is nyilatkozott, hogy párt találnia viszont nehézségekbe ütközik, mert sapioszexuális, vagyis az intelligens emberekhez vonzódik, az agyát tartja a legfontosabb tulajdonságának egy partnerben. Viszont kevéssé talál olyan férfit, aki meg tudja ugrani ezt a lécet.

Szeretek egy olyan férfival lenni, akivel sokféle témáról tudok beszélgetni, és aki nem ne ragad le egyetlen témánál.

Ahogy arról is beszélt, hogy míg korábban, parlamenti tanácsadói munkájával – a brazil szenátusban dolgozott egy parlamenti vizsgálóbizottságban – jóval kevesebbet keresett, mint az OnlyFansszel most. A különbség „kilencvenszeres” – állítja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik