Szórakozás

Extrém fejtetoválása van, akit egy szexjátékra emlékeztet

Sokan próbálják kitalálni, mit is ábrázolhat a tetkó.

Tetoválást csináltatni, komoly elhatározás kérdése, pláne így van, ha az ember egy látható testrészére készítette, pláne, ha a fejére.

Egy meg nem nevezett nő egy ilyet csináltatott a fél fejére/arcára, nem is kis méretben. A londoni tetoválóstúdió, a Femme Fatale osztott meg egy videót a készítéséről, azzal a megjegyzéssel, hogy „még mindig arra a csodálatos arcmunkára gondolunk”, az azonban nem derül ki belőle, pontosan mit is akar ábrázolni az Iva Marcon által elkészített sorminta.

Ahogy a stúdió, úgy sokan mások is úgy gondolják, hogy nagyon szép lett a végeredmény, de olyanok is vannak, akiket egy szexjátékra emlékeztet.

Olyan, mintha a butt plugokhoz lenne mérettáblázat

– írta egy hozzászóló a Mirror beszámolója szerint, míg mást vaginákhoz, osztrigákhoz, egészségügyi betétekhez hasonlította. Emellett olyan vélemény is megjelent, hogy

a nő kedvenc gyerekkori tányérjának a mintája

az, amit magára varratott.

@femmefataletattoo Still thinking about this dope face work from our newest babe @iva.m_ritualart 😍 if you would like to adorn your face with one of Iva’s unique pieces, please message her direct or head over to our linktree 🔥 #tattoo #facetattoo #hackney #tattooideas #tattooartist ♬ original sound - Femme Fatale London

Ajánlott videó

Olvasói sztorik