Szórakozás

Soha nem érezte magát szexibbnek, mint most az 56 éves, fiatalabb férfiakkal randizó brit tévés

Nem zárkózik el semmitől.

A svéd-brit műsorvezető-színésznő, Ulrika Jonsson a minap arról elmélkedett, hogy soha nem érezte magát még olyan jól a bőrében, és ennyire szexinek magát, mint most, 56 évesen.

A Sunnak írt véleménycikke arról szól, milyen megöregedni a média világában, arról, hogy történelmileg a nőket minél idősebbek, annál „kevésbé vonzónak”, „kevésbé kívánatosnak” tartják, de ez szerinte ezt már meghaladta az emberiség, ő igenis szexinek érzi magát.

Magabiztossága nem külső tényezőkből fakad, mint egy kis fekete ruha, fehérnemű, smink vagy új frizura, hanem „mélyen belülről fakad”.

Abból fakad, hogy megértetem, nincs időm marhaságokra az életemben

– idézi a Mirror.

Saját magát állította a prioritási listája élére, ami azt is jelenti, kezébe vette a gyeplőt, kivel randevúzna és kivel kerülne ennél is szorosabb kapcsolatba.

Az 50 az új 20. A randizás sokkal izgalmasabb, mint bármi, amit a húszas-harmincas éveimben tapasztaltam, a szexuális életem jelentősen pikánsabb.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ulrika Jonsson (@ulrikajonssonofficial) által megosztott bejegyzés

Ezzel kapcsolatban korábban a Closernek azt nyilatkozta, hogy nyitottabb a fiatalabb férfiak irányába, nem is csak szexuálisan, hanem randiszempontból.

„Mindenkinek ugyanannyi esélyt adok, úgyhogy jelentkezz! Úgy érzem megfiatalodtam és energikusnak érzem magam!

Őszintén olyan pajkosnak, bolondosnak és nevetségesnek érzem magam, mint bármikor az életemben. Hormonpótló kezeléseket kapok a menopauzámra, de nincsen kihatással a szexuális életemre.

Még mindig nagyon lelkes vagyok, szívesen látnék valakit az életemben, de lehet, nem a hagyományos értelemben.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik