Szórakozás

Radics Gigi nyaki gerincsérvvel táncol a Dancing with the Starsban

TV2
TV2
„Nyilván ez nem látszik kifelé, mivel maximalista vagyok” – állítja az énekesnő.

Radics Gigivel a Dancing with the Stars elődöntője előtt beszélgetett a story.hu. Az énekesnő az interjúban egyebek mellett arról mesélt, hihetetlen nagy utazás számára a táncos műsor, és úgy érzi, sok gátat ledöntött magában, sikerült elengednie azokat a dolgokat, amik gátlásossá tették őt belül. Eleinte nagy kihívást jelentett neki, hogy a nyaki gerincsérvével hogyan tudja majd végigcsinálni a versenyt.

Így a döntőhöz közeledve már el merem mondani, hogy ez egy valós félelmem volt, hiszen akinek van, vagy volt, az tudja, hogy a gerincsérv álnok egy betegség, a karjaim nem okvetlenül engedelmeskednek, a hátam, a nyakam befeszül és fáj. Ez pedig egy táncos versenyben igen nagy akadály lehet. De itt jön képbe az én csodálatos partnerem, Baranya Dávid, aki ennek tudatában tette és teszi össze a koreográfiáinkat, pontosan tudja, ha egy mozdulat nekem pokolian fáj, akkor azt a mozdulatot másképp kell kivitelezni. Nyilván ez nem látszik kifelé, mivel maximalista vagyok, mindent beleteszek abba a két-három percbe, amíg táncolunk élő adásban. Természetesen orvosi felügyelettel, masszázzsal és terápiával tartom karban magam a műsor közben is

– árulta el Radics, akit boldogsággal tölt el, hogy utolsó női versenyzőként ott lehet az elődöntőben.

Nagyon nagy utat tettünk meg Dáviddal, és ezért hálás vagyok neki, nélküle nem jutottam volna el a végéig. Ettől függetlenül szerintem az egész évad nagyon erős volt, kiestek már olyan versenyzők, akik akár lehettek volna győztesek is. Sok összetevője van egy ilyen szereplésnek, de én őszintén szólva nem akarom megfejteni az okokat. Egyszerűen csak élvezem a táncot, a különböző stílusokat, és örülök a még versenyben lévő fiúknak, mert nagyon megérdemlik, hogy benne vannak az elődöntőben.

A műsor előtt így nyilatkozott gátlásairól, amiket elmondása szerint mostanra valamennyire elengedett:

Kapcsolódó
Radics Gigi a DWTS-ról: Gátlásos nő vagyok, nem vagyok hozzászokva, hogy egy idegen pasi ilyen közel legyen hozzám
Amikor a műsorkészítők felkeresték, elgondolkodott, anyaként készen áll-e mindarra, ami a táncversennyel jár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik