Szórakozás

DWTS: Mikes Anna elmondta, mennyi időbe telik, míg Krausz Gáborral betanulnak egy koreográfiát

tv2
tv2
Az is kiderült, a séf folytatni fogja-e a táncot a műsor végeztével.

Kérdezz-feleleket tartott Krausz Gábor Mikes Annával az Instagramon, ami javarészt a Dancing with the Starsra korlátozódott, hiszen közösen szerepelnek a show-ban. Kaptak egy kérdést arról, mennyi időbe telik, míg a profi táncos Mikes megtanít egy táncot Krausznak.

Ez mind attól függ, a Gábornak milyen kedve van. Alapvetően nagyon gyorsan tanul, vannak könnyebb és nehezebb koreográfiák, attól is függ, milyen flowban vagyunk, mennyire vagyunk kipihentek. A koreográfiát elsajátítani nem nehéz, a lépések hamar megvannak, hogy technikailag begyakoroljuk, hogy szépen nézzen ki a tánc, az a sok idő. A koreográfia megvan két óra alatt, és akkor a további munkálatokhoz kell sok-sok idő.

Megkérdezték Krauszt, folytatja-e a táncot a műsor után.

Valamilyen szinten biztos, bár teljesen más az, amikor tudod, hogy mennyi időd van felkészülni egy táncra, tudod, hogy utána egy stáb minden erőfeszítést megtesz, hogy az gyönyörű legyen a tévéképernyőkön keresztül. Hogy tudod, ott le kell hoznod mindent két percben, mert csak annyi időd van. Biztosan fogok táncolni, de ilyen szinten valószínűleg nem.

Arra a kérdésre, hogy Krausz mit kapott Mikes Annától a műsor alatt, úgy felelt: életében most először sportol huzamosabb ideig egyfolytában.

A mentalitást elsősorban, amit átvettem. Hogy amikor tényleg mélyponton van az ember, akkor hogy tudsz felülkerekedni ezen.

Kapcsolódó
„Balhéztam, hogy figyelmet kapjak” – Krausz Gábor négy különböző középiskolába is járt
Szalagavatója sem volt, mert végzősként kirúgták, az új iskolájában pedig már túl voltak az eseményen, mire átvették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik