Szórakozás

Kulcsár Edina: Márk orvosi utasításra nem léphet fel

TV2
TV2
Felmerült, hogy szakember segítségét kérjék G.w.M lelki problémáinak megoldásában, de végül rájöttek, hogy egymást tudják a legjobban segíteni.

Kulcsár Edina nagyjából két hete, a családjuk életét bemutató reality debütáló részében beszélt először arról, hogy férje, Varga Márk (művésznevén G.w.M) depresszióval és egyensúlyzavarral küzd. Az egykori szépségkirálynő most a Story-nak nyilatkozott a részletekről.

Márknak régóta hullámzó a kedve. Van, amikor kicsattan, de van, amikor ki sem akar kelni az ágyból. Én sejtettem, hogy ezek a depresszió jelei, amit egyébként nagyon igyekezett leplezni, és sokszor csak fáradtsággal magyarázott. Pontosan tudom, a férjem min megy keresztül, mi miatt aggódik, idegeskedik, mi juttatta el idáig. De nem szeretnék részletekbe menni… Akinek vannak pici gyermekei, és felelős, szerető szülő, az tudja, hogy elváltként nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogy az az ideális lenne

– árulta el a lapnak Kulcsár, aki a napokban a családdal közösen eldöntötte, hogy G.w.M egy ideig ne zenéljen. Ennek ellenére a lapszám megjelenése előtti napon a rapper korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében kiposztolta decemberi koncertjei idejét és helyét.

Orvosi utasításra Márk nem léphet fel, valószínűleg idén már egyáltalán nem. A lelki problémák ugyanis oda vezettek, hogy a bal fülében levő egyensúlyközpont felmondta a szolgálatot. Már stúdiózás közben is beszédül, úgyhogy gyógyszeres kezelést kap. Reménykedünk benne, hogy mihamarabb kilábal ebből, és rendbe jön.

Kulcsár Edina a gyereknevelés, az otthoni teendők és a vállalkozásai egyengetése mellett ápolja a férjét, de mint mondja, nem tragikusan fogja fel a helyzetet.

Amikor Márk kórházba került, az első két nap majdnem belecsúsztam az önsajnálatba, mert megterhelő, ha az ember lelki társát, a másik felét, a szerelmét egyszer csak elragadja mellőle az élet. De aztán megráztam magam, és rájöttem, hogy feleségként, három gyermek édesanyjaként ez nem opció. Betegen neki van rám szüksége, nem fordulhat meg a világ, hogy ebben a helyzetben is Márk vigasztaljon engem. Stabilnak kell lennem, mert most ő is belőlem, a szeretetemből, a pozitív energiáimból táplálkozik

– fogalmazott az influenszer. Szakember segítségét azonban nem akarja kérni.

Jártam pszichológushoz, de végül mindig magamat húztam ki a mélyből. Márk kapcsán is gondolkoztunk szakemberen, de rájöttünk, hogy mi egymás felé tudunk a legjobban megnyílni, és egymást tudjuk a legjobban segíteni. Egymásból merítünk erőt, meg persze Márk a zenéből.

Cikkünk elején szó volt róla, hogy a Vargáék című valóságshow nézői láthatták G.w.M-et a kórházban. Kulcsár a Story-ban reagált azokra a vádakra, miszerint eladta a férje betegségét. „Semmit nem adtam el, ugyanis ezt mi nem a pénzért csináljuk. Bármi is történik, Márk mellett örökre anyagi biztonságban vagyunk. A karrierjével megalapozta az egzisztenciáját, és én sem egy lábon állok” – mondta el az influenszer, hozzátéve: a műsorral az a céljuk, hogy az emberek jobban megismerjék őket, és megmutathassák, mekkora szeretetben, boldogságban élnek.

Az pedig, hogy a Márkkal történtek helyet kaptak mindebben, nem az én, hanem a férjem döntése volt, ugyanis a bajok közepette nem tudtam tartalmat gyártani, hiszen rá koncentráltam. Egy szappanopera az életünk, és mindketten szerettük volna megmutatni, hogyan is élünk a hétköznapokban mint Varga Edina és Varga Márk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik