Szórakozás

Az Árulók: Nádai Anikó két-három adás után rájött, kik a gyilkosok

rtl
rtl
Nagyon érzi a játékot a műsorvezető.

Már három napja tart Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című új műsor az RTL-en, ahol sok celebet összezártak egy szerepjáték miatt. Vannak gyilkosok és vannak áldozatok, lényegében egy macska-egér játék zajlik a nézők orra előtt (akik persze mindent tudnak), és az egymással való szövetkezések teszik ki a játékidő jelentős részét. Jelenleg két gyilkos van a kastélyban: Nagy Zsolt és Görög Zita.

Nádai Anikó már egy adással korábban is megpendítette, hogy gyanakszik erre a két emberre, a legutóbbi részben viszont a szemükbe is mondta ezt:

Akkor én el is kezdem: nyilván ez most egy kamikaze húzás lesz a részemről, és odateszem a célkeresztet a fejemre, de legalább úgy döglök meg, hogy tökös voltam.

Ezt követően alaposan (és egyébként helyesen) levezette, miért Görög és Nagy a két gyilkos. Ezzel ért véget az adás is szerda este.

Jó kérdés, mi történik majd a folytatásban, hiszen egy kiszavazás közepén vetődött fel mindez, és ha Nádai jól taktikázott, Nagyra vagy Görögre terelődhet a gyanú, ami után meglehet, távoznia kell valamelyiküknek a játékból, ha elegendő szavazatot kapnak.

A jelenet itt nézhető vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik