Szórakozás

Rékasi Károly a Farm VIP-ről: Nagyon szorongtam, nem tudtam feldolgozni az élményeket, amiket ott átéltem

TV2
TV2
A színészt nagyon megviselte a műsorban való szereplés, felesége volt a segítségére.

Rékasi Károly hamar központi szereplője lett a héten indult Farm VIP 4. évadának. A színész a Hot! magazin legújabb számában mesélt arról, hogyan élte meg a műsorban való szereplést. Mint kiderült, az egyik legnehezebb feladat az volt számára, hogy hosszabb ideig nélkülöznie kellett feleségét, Pikali Gerdát, és az egyébként jelenleg szintén a TV2-n látható felnőtt fiát, Rékasi Zsigmondot.

Ilyen hosszú ideig még nem voltam távol Gerdától és a fiamtól. Ez egy igazán erőt próbáló feladat volt. Gerda óvott engem ettől a szerepléstől, attól tartott, hogy lesznek olyan helyzetek, amelyeket nem lesz könnyű átélnem. Bevallom, többször eszembe jutottak ezek a mondatok, és magamban elismertem, hogy »milyen pontosan láttad ezeket, Gerda!«

idézi a Bors Rékasit, aki saját bevallása szerint több dolgot is megtudott magáról a farmon töltött idő alatt, például hogy konfliktushelyzetben képes elfogadni a másik álláspontját, illetve hogy érzelmileg mennyire megviseli, ha nem sikerül egy feladat.

Volt olyan pillanat, amikor nem láttam át, hogy bármiben is hibáztam volna, mégsem sikerült a feladat, és összeomlottam. Nem akartam csalódást okozni azoknak az embereknek, akik szeretnek, és akik bíznak bennem. Ez nagyon pokoli érzés volt. Nem szégyellem, sírtam, mint a záporeső. Egész életemben igyekeztem férfi módjára viselkedni, és másoknak támaszt nyújtani, de amikor ennyire mély érzések találnak meg, akkor nincs felvett viselkedési forma. Akkor nincs az a sztereotípia, hogy egy férfi nem sírhat.

– fejtette ki a színész az interjúban.

A felhalmozódott érzelmek a forgatás után is tomboltak benne.

Annyira megrázott, hogy amikor már Gerda mellett lehettem, még akkor is voltak olyan éjszakák, amikor felugrottam az ágyból, és elkezdtem leszedni a kezemről a gyűrűmet meg a karperecemet, amit a fiamtól kaptam. Majdhogynem letéptem ezeket magamról, mert úgy éreztem, hogy megfulladok, és ezek a dolgok megölnek. Volt, amikor ki kellett mennem, és kinyitnom az összes ablakot, mert azt éreztem, hogy valami megfojt. Nagyon szorongtam, mert nem tudtam feldolgozni azokat az élményeket, amelyeket ott átéltem.

Rékasi Károly elmondta: felesége látta rajta, hogy baj van, ezért elmentek egy hétre nyaralni a montenegrói tengerpartra. Az utazás végére a színész teljesen kiegyensúlyozottnak érezte magát.

Nem ment azonnal, néhány nap kellett, mire letisztultam és magamhoz tértem. Óriási ajándék volt ez Gerdától. Olyan nyitott könyv vagyok neki, és annyira ismeri az összes gondolatomat és érzésemet, mint amennyire talán még én magam sem. Gerda és a fiam összedolgoztak azért, hogy segíteni tudjanak rajtam, például sosem hagytak egyedül. Úgy alakították a napirendjüket, hogy valamelyikük mindig mellettem legyen. A legcsodálatosabb dolog az, hogy ők vannak nekem.

Kapcsolódó
„Cicababám, mutass föl valamit, és arra hivatkozva ossz nekem észt!” – Rékasi Károly kiakadt Szabyestre a Farm VIP-ben
A fiatal énekesnek nehezen megy a beilleszkedés a színész által vezetett csapatba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik