Szórakozás

Kucsera Gábor: Szívfájdalmat érzek, hogy nekem nem sikerült összetartani a családot

TV2
TV2
Attól függetlenül, hogy túl van egy váláson, még mindig hisz a házasságban.

Kucsera Gáborék győzelmével ért véget az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsor. A világbajnok kajakozó a Hot! magazinnak adott interjúban elárulta, nagyon rossz passzban volt a játék elején.

Kezdetben amiatt is nehéz volt számomra ez a műsor, mert nem sokkal a forgatások előtt váltam el, és ekkor kilátástalannak éreztem mindent. Szükségem volt arra, hogy kiszakadjak a megszokott közegemből, majd ahogy teltek a hetek, és kezdtünk belejönni a játékba, úgy tudtam egyre jobban feledni és teljesíteni

idézi az olimpikon szavait a Bors. Mint február elején mi is beszámoltunk róla, Kucsera és Tápai Szabina kapcsolata tíz évvel az esküvőjük után véget ért.

Manapság sajnos nem mondható átlagosnak a szüleim családi mintája, mert ők a mai napig együtt vannak, boldogok, szeretik egymást, és én ezt hoztam magammal. Ezért is érzek szívfájdalmat, hogy nekem nem sikerült összetartani a családot, de az élet kiszámíthatatlan, ebből kell kihozni a száz százalékot

– folytatta a sportoló, aki arról is beszélt, milyen most a viszonya volt feleségével:

Tök jó kapcsolat van köztünk, közösen neveljük a gyerekeket. Úgy voltunk vele, hogy mindent megteszünk azért, hogy a gyermekeink a szakításunkat minél kevesebb sérüléssel vészeljék át. Úgy gondolom, ez sikerült is.

Bár a válás megterhelő volt számára, Kucsera Gábor továbbra is hisz a házasság szentségében. „Az évek alatt én is nagyon sokat változtam, ez az út is egy folyamat. Hiszek a családban, a házasságban, a hűségben, de azt gondolom, idő kellett, hogy megérjek ehhez” –mondta el a lapnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik