Szórakozás

Sikkasztás és csalás miatt folyik rendőrségi eljárás a Survivor korábbi játékosa, Tomán Kornél ellen

RTL
RTL
A reality-szereplő nem tagadja, hogy többeknek tartozik és a NAV felé is vannak elmaradásai.

Múlt pénteken ért véget a Survivor, amit Kiss Viki nyert meg. Az idei szériában Tomán Kornél is versenyzett, a Blikk pedig megtudta, hogy a férfi ellen jelenleg öt feljelentés van folyamatban, két sikkasztás és három csalás ügyében. A lap a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is megkereste az említett ügyeket illetően, akik megerősítették, hogy két rendbeli sikkasztás, valamint három rendbeli csalás miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy ipolydamásdi férfit, aki ellen a Váci Rendőrkapitányság folytat nyomozást.

A Blikk információi szerint Tomán azzal valósíthatott meg sikkasztást, hogy nagy értékű autókat kért kölcsön, majd azokat nem adta vissza, és a sajátjaiként feltüntetve használta őket. A három csalás esetében úgy tudják, három magánszemélytől kért kölcsön nagy értékű konditermi gépek vásárlására, ám a megkapott összegeket nem fizette vissza.

A feljelentések nagyjából egy kétéves történettel kapcsolatosak. Sajnos tényleg több embernek is tartozom, de ez összetett ügy egy korábbi vállalkozásommal kapcsolatban, ahol azóta is bent ragadt több millió forintom. Jelenleg is nyomozás folyik, van ügyvédem, akivel próbáljuk összegyűjteni a bizonyítékokat, meglátjuk, mi lesz ebből. Én minden kihallgatáson megjelenek, és készülök arra, hogy ebből talán bírósági tárgyalás is lehet

– mondta a lapnak Tomán Kornél, aki egyúttal azt is elárulta, hogy az elmúlt hetekben mindkét rétesező üzletét bezárta, egyebek közt gazdasági okokból is.

Így havonta hatszázezer forintnyi kiadástól szabadultam meg. Nem tagadom, vannak a NAV felé is elmaradásaink. Az üzemünk továbbra is működik majd, lehet tőlünk rendelni, és kiszállítást vállalunk. Jelenleg is készítünk cukrászdáknak, kávézóknak és magánszemélyeknek is. Bízom abban, hogy így nagyobb nyereségünk lesz, és tudom belőle törleszteni a tartozásaimat

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Győztest avattak a Survivorben
Az utolsó törzsi tanácson a korábbi játékosok döntöttek a nyertes személyéről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik