Szórakozás

„A szépség átok” – mondja az 55 éves brit anya, akinek nincsenek barátai

Még soha nem hívták esküvőre sem.

Egy Angliában élő édesanya arról mesélt a Daily Starnak, hogy a szépség átok, ami miatt soha nem voltak barátai.

Az 55 éves Fran Sawyer szerint már iskoláskorában is csúnyán néztek rá nőtársai, melynek okát esztétikusnak tartott külsejében találta.

A nők csak ítélkeznek felettem, mindenki ítélkezik felettem. Azért ítélkeznek, mert elbűvölő vagyok, márpedig ha elbűvölő és vonzó vagy, az nagyon nehéz – csak arra vágysz, hogy szeressenek, de sosem fognak.

– részletezte fájdalmát a Basingstoke-ban élő nő.

Sawyer úgy véli, ha a többi nő magabiztosabb lenne, nem jelente számukra problémát a szépsége sem.

Mindent megteszek, hogy barátokat szerezzek, de egyszerűen nem jön össze. Akár smink nélkül is bemehetnék egy kocsmába, a nők nem kedvelnek. Régebben, mikor az iskola kapujához mentem – a fiam magániskolába járt –, az igazgatónő azt mondta nekem, hogy »felzaklatod a többi hölgyet, leparkolhatnál az út végén«.

Az angliai nő furcsának tartja, hogy még egy esküvőre sem hívták el soha, azonban valami „átkattant” a fejében, és már nem ostorozza magát a tükör előtt állva – féltékenységként értelmezi a nők vele szemben tanúsított távolságtartását, mely az ő különlegességének szól.

@storyoffran #marilynmonroe 💋#lipsync #oldschool #glamours #justforfun #justforfun #glamourstyle ♬ I Wanna Be Loved By You - Marilyn Monroe

Ajánlott videó

Olvasói sztorik