Szórakozás

„Szoboszlai! Hajrá, magyarok!” – Tóth Gabi élő adásban fejezte ki büszkeségét a magyar válogatott felé

TV2 és Szajki Bálint / 24.hu
TV2 és Szajki Bálint / 24.hu
Az énekesnő nagyon büszke a magyar válogatottra.

Tóth Gabi múlt vasárnap egy versenyzővel vágott neki a Sztárban Sztár leszek!-nek: minderre Till Attila is emlékeztette a műsor elején, mire az énekesnő kijelentette, egy mentorált is bőven elég ahhoz, hogy megnyerjék a versenyt. Majka a hallottakat egy focis hasonlattal nyugtázta, miszerint erre mondják azt, hogy kis csapatok nagy álma.

Figyelj, most is azért egy ember lőtt két olyan gólt két percen belül… Szoboszlai! Hajrá magyarok!

– kiáltotta az énekesnő, utalva ezzel a magyar labdarúgó-válogatott hétvégi meccsére, ahol hátrányból fordítva 3-1-re győzték le Montenegrót, megnyerve az Eb-selejtezős csoportját.

Elég egy ember, aki meghozza a győzelmet, ezt akartam ezzel mondani. Azért hoztam egy focis párhuzamot, mert az ő szintjükön ez az, ami befér és bemegy. Hozzáteszem, én is nagyon szeretem a focit és nagyon-nagyon büszke vagyok a magyar válogatottra. Nagyot mentek!

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Szoboszlai klasszisa döntött, hátrányból fordítva nyert és csoportgyőztes Magyarország
A magyar labdarúgó-válogatott egy félidő után még hátrányban volt, végül 3-1-re legyőzte Montenegrót, Szoboszlai Dominik másfél perc alatt szerzett két gólt. Marco Rossi csapata ezzel veretlenül nyerte meg Európa-bajnoki selejtezős csoportját, először nyert Montenegró ellen, ráadásul 2023-ban nem talált legyőzőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik