Szórakozás

„Botrány!” – Köllő Babett kígyós ruháján kiakadtak a követői

Éles váltás az előző heti madaras szett után.

Köllő Babett hétről hétre emlékezetes kreációkat visel a Sztárban Sztár leszek! adásaiban. A november 12-i részben egy madárszobrokkal díszített ruhában volt, múlt vasárnap pedig egy kígyós szerelés volt rajta, ami nemcsak mintázatában idézett hüllőt, de körülötte is háromdimenziós műkígyók tekeredtek.

A szettről természetesen a műsorban is szó esett, Köllő ott elmondta,

az ókori krétai kígyós vázák inspirálták a ruhát, Majka szerint viszont kolbásztöltő fesztiválon lehetne viselni a darabot.

A színésznő szokása szerint Instagramra is posztolt fotókat öltözetéről, követői azonban nem voltak lenyűgözve a látványtól, egyebek mellett ilyen kommentek érkeztek:

  • „Erre a ruhára szavak nincsenek, olyan elképesztően ronda, gusztustalan. Mintha egy állatkertben lenne. Én fél nem venném. A stylist egy kicsit visszafoghatná magát.”
  • „Babett, eskü sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan ruha, ami még rajtad sem áll jól… Ezt a lehetetlen küldetést is teljesíteni tudta a stylist. Elismerésem neki, de még inkább neked, hogy vállaltad a viselését. Téged szeri, de a ruha botrány.”
  • „Babett, te szép vagy, csinos vagy – a stylist viszont végre felmondhatna. Rettenetes agymenései vannak, ez is egy újabb rémség. Szörnyű, nincs jobb szó rá.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés

A madaras szett viszont előtte nagyot ment, arról itt írtunk:

Kapcsolódó
„Zseniális!” – odavannak a követői Köllő Babett háromdimenziós madarakkal díszített ruhájáért
A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában viselte a madárszobrokkal díszített darabot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik