Szórakozás

A Survivor győztese elárulta, mire költi húszmilliós nyereményét

RTL
RTL
Kiss Viki két gyerekét hagyta itthon, amíg a szigeten a túlélésért küzdött.

Múlt héten véget ért a Survivor idei évada, amit Kiss Viki nyert meg, így a 2023-as Túlélő cím mellett a 20 millió forintos fődíj is őt illette. A győztes a hétfői Reggeli vendége volt, ahol egyebek mellett arról is beszélt, a műsorban töltött 38 nap volt az első, hogy hosszabb ideig távol volt 19 éves lányától és 13 éves fiától, ami nagyon nehéz volt számára, de családja mindenben támogatta.

A legnehezebb a gyerekek, a család hiánya volt. Az, hogy nem tudtam, mi van velük, hogy menedzselik otthon az életüket. A lányom éppen érettségizett, a kisfiam az általános iskolát fejezte be. A másik pedig, hogy idegen emberekkel nem tudtam, hogy mi fog történni, hogyan alakulnak ezek az emberi kapcsolatok. Aztán pont ezt hoztam magammal, hogy nagyon pozitív volt, őszinte barátságokra leltem

– mondta el Kiss, aki fitneszversenyzőként megszokta a diétákat, de az éhezés még őt is meglepte a szigeten. Elmondása szerint 10 kilót fogyott, amiből azóta nyolc kiló visszajött, ma már újra versenyzik.

A nyeremény sorsáról így nyilatkozott:

Azt gondolom, hogy anyaként a legfontosabb, hogy gondoljunk a jövőre, és mivel én két gyermeket nevelek, nekem az a célom, hogy boldog és önálló életet éljenek, úgyhogy én abszolút rájuk fordítom ezt a nyereményt. Pont aznap, mikor kimentem, megtudtam, hogy a lányomat felvették egy prágai egyetemre, és megbeszéltük, hogy ez csak akkor működhet, hogy ha marha ügyes leszek, mert baromi drága, és különben másik egyetemet kell választani. Nyilván egy külföldi továbbtanulás költséges. Úgyhogy a lányom szeptember 1. óta Prágában él, és a New York-i Egyetemen tanul.

Kapcsolódó
Győztest avattak a Survivorben
Az utolsó törzsi tanácson a korábbi játékosok döntöttek a nyertes személyéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik