Szórakozás

Nicaraguai nő lett a világ legszebbje

Hector Vivas / Getty Images
Hector Vivas / Getty Images
Győztest hirdettek az idei Miss Universe döntőjében.

Szombat este választották meg az év legszebb nőjét a Miss Universe szépségversenyének salvadori döntőjében. A győztesnek járó koronát a nicaraguai Sheynnis Palacios kapta, első udvarhölgye (a második helyezett) a thaiföldi Anntonia Porsild lett, a harmadik helyet pedig az ausztrál Moraya Wilson nyerte el.

Alex Peña / Getty Images Balról jobbra: a második helyezett Anntonia Porsild, a harmadik helyezett Moraya Wilson, és a verseny győztese, Sheynnis Palacios.

Hazánkat Blága Tünde képviselte a világversenyen, aki a minap az Instagram-oldalán osztotta meg a döntővel kapcsolatos érzéseit.

A mai nap egy különleges fejezet zárása az életemben. Már kislányként sejtettem, hogy a vágyaim és álmaim a színpadon találják meg a valódi kifejeződésüket. Most, Erdélyi Magyar lányként, itt állok, álmaim színpadán. Ez a verseny nem csupán egy esemény számomra, hanem egy hosszú, küzdelmes utazás csúcspontja. Az öröm, a kitartás és a szeretet, amit mindannyiatoktól kaptam, nem csak ma, de az egész úton át erőt adott nekem

– fogalmazott posztjában, hozzátéve:

Bármilyen is legyen a mai esti eredmény, az számomra csak egy pillanat a nagyobb történetben. Az álmok valóra váltása sosem könnyű, de éppen ez teszi őket értékessé és felejthetetlenné. Hálás vagyok, hogy veletek oszthatom meg ezt az élményt, és bízom benne, hogy ez a pillanat inspiráló lehet mindenkinek, aki hasonló utat jár. Az élet a küzdelem és a diadalok együttese, és én itt állok, hogy bizonyítsam, az álmokat el lehet érni, kitartással, alázattal, és sok munkával! Szeretettel és köszönettel, Tünde.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@tundeblaga_official) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Megvan a Miss Universe Hungary 2023-as győztese, aki már könyvet is írt
Novemberben utazik Salvadorba, hogy hazánkat képviselje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik