Szórakozás

700 ezer forintot kereshet azzal egy szerencsés kiválasztott, hogy karácsonyi filmeket néz

demaerre 6/ Getty Images (illusztráció)
demaerre 6/ Getty Images (illusztráció)
Onnan nézve nem is rossz az ajánlat, hogy csak 12 filmet kell hozzá megnézni.

2000 dollárt, azaz 695 ezer forintot fizet egy online virágrendelésben utazó amerikai cég egy szerencsés kiválasztottnak, akinek csupán annyi dolga van a pénzért cserébe, hogy meg kell néznie 12 karácsonyi filmet a Hallmark kínálatából – írja a United Press International nevű hírügynökség.

A BloomsyBox felhívásában azt írják, hogy a kiválasztott jelölt „bőséges mennyiségű Ghirardelli forró kakaót” és két pár bolyhos zoknit is kap, hogy garantálva legyen számára a meghitt filmnézés élménye.

Azonban nem egy álláshirdetésről van szó, hanem egy versenyről: a jelentkezőknek először meg kell nézniük az összes filmet a 12-es listáról, majd megadott szempontok alapján értékelniük is kell őket, és csak ezután választják ki a versenyzők közül azt a szerencsés flótást, aki nagyot szakíthat a 24 óra alatt letudható mozimaratonnal.

A kiválasztott jelölt a 2 ezer dolláros kifizetésen felül egy ingyenes 12 hónapos előfizetést is kap az online virágküldő szolgálattól.  A pályázatokat december 3-ig lehet benyújtani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik