Szórakozás

Párharc: Király Petiék széttrollkodták a vacsorát, Gáspár Bea kérdőre vonta őket

TV2
TV2
Mindkét csapatban rengeteg feszültség gyűlt össze, egymáson vezették le.

Csapatverseny zajlott a Párharc legutóbbi adásaiban, melynek eredményhirdetése után Stohl András elmondta, a vesztes cowboyok büntetése az, hogy ki kell szolgálniuk az indiánokat egy este erejéig. Az ünnepi vacsora eseményeit a csütörtöki részben láthatták a nézők.

A cowboyok „humorbombákkal” készültek főzés közben.

Az ételben lehet édeset is, sósat is elrejteni. Nyilván az édeset abba, amibe sós kéne, és a sósat abba, amibe édes…

mondta Király Peti a konyhában, Meggyes Dávid pedig látszólag partner volt a szívatásban. A győztes csapat ráadásul úgy döntött, ők ketten szolgálják fel nekik az ételeket, és amikor csöngetnek, azonnal az asztaluknál teremjenek, és lessék minden kívánságukat. Király ettől még zabosabb lett, és további csínytevéseket eszelt ki, például úgy „készített” szénsavas ásványvizet a vendégeknek, hogy egy szívószállal levegőt fújt egy pohár csapvízbe. Ekkor Stana Alexandra felvetette, hogy talán túlzásba esnek.

Én ideig-óráig benne vagyok a vicceskedésben, szeretek játékosan megszívatni másokat, de szerintem a Peti egy kicsit már túllőtt a célon. Ez az én személyes véleményem. Nyilván felnőtt ember, azt csinál, amit akar, én nem szólhatok rá. Én azért ennyire nem vetettem volna el a sulykot

fejtette ki utóbb a táncosnő.

Később a vacsoravendégek viselkedését látva (folyamatosan csengettek és ugráltatták a felszolgálókat), Stanának is megváltozott a véleménye, és azt mondta, az indiánok megérdemlik, amit kapnak. Ezen a ponton egy Rékasi Zsigmond által megnyalt kanalat is kivittek már az étkezőbe.

Gáspár Bea ehetetlennek minősítette az ételt és visszaküldte a tányérját a konyhába. A többiek viszont panasz nélkül megvacsoráztak, bár Tuvic Aleksanra kijelentette: ha nem lenne éhes, nem enné meg a feltálalt fogásokat.

Gáspár Bea később kiment a konyhába, hogy beszéljen a cowboyokkal.

Jól akartuk megélni ezt a győzelmi vacsorát, nem akartunk veletek balhét. Jó hangulatú vacsorára számítottam, és nem úgy sül el

mondta el a konyhai csapatnak, majd mikor ők jelezték, hogy a kinti társaság fölényeskedése zavarta őket, akkor Gáspár tisztázta a helyzetet. Ennek hatására Király úgy gondolta, a direkt rossz palacsintát már ne vigyék ki az indiánoknak, és később bocsánatot is kért a győztesektől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik