Szórakozás

Krausz Gábor: Eleinte magamnak szerettem volna bizonyítani, most már Annának

TV2
TV2
Azért kezdett táncolni, hogy elvonja a figyelmét a problémákról, és bár eleinte izgult, most már nagyon élvezi a Dancing with the Starst Mikes Annával.

A Glamour készített interjút Krausz Gáborral, aki jelenleg Mikes Annával az oldalán versenyzik a Dancing with the Starsban. A séf elmondta, pont jókor érkezett a műsorba való felkérés.

Azt gondoltam, hogy egy jó terápia lesz, ami elvonja a figyelmem a napi problémákról, a munkán kívüli időmet pedig leköti. Így is lett

– fogalmazott Krausz, aki nem sokkal azelőtt szakított Tóth Gabival. Elmondása szerint az elmúlt hónapokban nagyon sok olyan dolgot győzött le magában, amitől világ életében rettegett: „élő adásban táncolok, nem improvizálok, hanem egy betanult koreográfiát adok elő. Az a szerencsém, hogy stresszhelyzetben nagyon tudok összpontosítani.” – mondta. Hozzátette, az első két adásban csak túl akart esni a produkción, mostanra azonban már nem izgul, és élvezi, hogy a táncparketten lehet.

Szerinte tévhit, hogy nem férfias ez a fajta tánc, mert nagyon is az. Nem gondolta volna magáról, hogy ennyi rejtett oldala van, és élete végéig hálás lesz azoknak, akik meggyőzték róla, hogy „bohóckodjon” egy szórakoztató műsorban.

Közben rájöttem, hogy ez egyáltalán nem bohóckodás, ez egy művészet, egy versenysport, amit mindenki nagyon komolyan vesz és rengeteg munkával jár.

Arra a kérdésre, hogy szerinte tánctudásának köszönhetően kelendőbb lett-e szingliként, úgy felelt, ez egyáltalán nem érdekelte.

Nem gondolkoztam rajta, ugyanakkor tök jó az egómnak, hogy sokan írnak. Eleinte magamnak szerettem volna bizonyítani, most már Annának, hogy amit elképzelt, azt ki tudja hozni belőlem. De nem foglalkozom ezzel sokat, inkább a feladatomra koncentrálok. Remélem, hogy még több adásban tudunk még táncolni, bizakodóak vagyunk.

Mikes Annával való kapcsolatának alakulásáról úgy nyilatkozott, már a legelején fontos volt, hogy szimpatikusak legyenek egymásnak, megismerjék a másikat.

Úgy nehéz lenne hosszú órákat egymás társaságában tölteni, ha nincs meg a közös hang. Anna is több mint egy tanár, mint ahogy a konyhában én sem csak séf vagyok, hanem pszichológus is.

Hogy a nézők a szakítása miatti együttérzés miatt szavaznak-e rájuk, arról azt mondta, sosem kérte az emberek sajnálatát, és nem is kell őt sajnálni, mert nagyon jól van.

Lehet, hogy gondolnak valamit a magánéletemről, és szolidaritásból szavaznak, de azt gondolom, adásról adásra egyre többen vannak, akik azért voksolnak ránk, mert pozitívan csalódnak bennem. Sok levelet kapok, amiben kifejtik, nem gondolták volna, hogy ilyen jó fej és ennyire érzelmes vagyok. Emellett azt gondolom, hogy a befektetett munka is megtérül, az emberek látják, mennyit dolgozom egy-egy produkció sikerességéért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik