Szórakozás

Elhitette egy apa az iskolával, hogy eltűnt a kislánya

Catherine Falls Commercial
Catherine Falls Commercial
Egy férfit annyira feldühítettek a kislánya tanárai, hogy elhitette velük, a gyerek eltűnt az iskolából. Nem mindenki ad neki azonban igazat azok közül, akikkel megosztotta a történetét.

Különös történetet osztott meg egy férfi a Reddit közösségi portálon. Egy napon úgy döntött megleckézteti a kislánya iskolájának dolgozóit – írja a Mirror.

A férfi egy nap iskolába vitte a hétéves kislányát, a kisfiát pedig ugyanabba az intézménybe, bölcsődébe.

Azt mondja, először a kislányát adta át egy tanárnak, majd elvitte a kisfiát az épület egy másik szárnyába, ahol a bölcsőde működik. Amikor visszament a kocsijához, megdöbbenve látta, hogy a kislánya egyedül álldogál a parkolóban és sír.

A gyerek elmondta neki, hogy elesett és eltörte a kedvenc vizespalackját. A férfi azt írja, az iskolában mindenki tudja, hogy a kislánya hajlamos elkóborolni és nagyon tud ragaszkodni tárgyakhoz, ezért hamarosan autizmusvizsgálatra viszik. Épp azért bízza minden reggel egy tanárra a kislányt, hogy biztos lehessen benne, figyelnek rá, ehhez képest úgy talált rá a lányára, hogy egyedül sírdogált egy parkolóban, ahol bármikor elüthette volna egy autó.

A férfi dühös lett és úgy döntött, nem viszi vissza az iskolába a gyereket. Beültette a kislányt az autóba és még mielőtt munkába ment volna, rábízta a gyereket az anyjára. Azt mondja, eszébe jutott, hogy betelefonáljon az iskolába, hogy ne keressék a gyereket, de aztán mégsem tette. Gondolta, majd úgyis felhívják, ha észreveszik, hogy a gyerek nincs iskolában. A férfit azonban nem egész nap nem hívták.

Amikor az apa délután a kisfiáért ment, meglátta a kislánya tanárát. Úgy döntött, megkérdezi, miért nem hívták fel a lánya miatt.

A férfi azt írja, amikor a pedagógus meglátta, hogy felé közelít, szó szerint beviharzott az épületbe. Az férfi ezen ismét feldühödött és egyenesen a tanári szobába ment. Amikor kérdőre vonta a tanárt, hogy vajon miért nem tűnt fel senkinek, hogy a kislánya eltűnt az iskolából, a tanár azt mondta neki, ő nem is tudott róla, hogy a kislány aznap bement az iskolába. A férfi erre elmondta, hogy a gyereket egy tanárnak adta át, így tudniuk kellett, hogy kislánynak ott kellene lennie az iskolában. A beszélgetés az igazgató irodájában folytatódott, ahol a férfi legnagyobb meglepetésére az igazgató őt tolta le amiatt, amiért nem telefonált be az iskolába azzal, hogy elvitte a kislányát.

A férfi azt mondja, amikor elmesélte a történetet a tanárként dolgozó testvérének, az ugyancsak az iskolának adott igazat.

Azt mondta, egyrészt a tanárok is hibázhatnak, másrészt valószínű, hogy az iskola egy dolgozója látta a kislányt az apja kocsija mellett álldogálni, és ebből arra következtetett, hogy a gyerek nem megy aznap iskolába. A tanár, aki egész nap a kislán osztályával volt, valószínűleg csak annyit tudott, hogy a kislány aznap reggel nem ment be a tanterembe, azt hihette, otthon maradt.

Az apa bejegyzése alatt azonban egy tanár azt írta a hozzászólásában, hogy ilyesminek egy iskolában sem szabadna megtörténnie. Szerinte tanárként az összes rábízott gyerek az ő felelőssége attól a perctől kezdve, hogy átlépte az iskola kapuját, azért nem mehetnek el a gyerekek még vécére sem az ő engedélye nélkül, mert minden pillanatban tudnia kell, hogy hol vannak, és ha észreveszi, hogy egy gyerek, aki az előbb még ott volt, de már nincs sehol, azonnal értesítenie kell az igazgatóságot és a szülőt.

Az apa azt írja, ő mindenestre új iskolát és bölcsődét keres a gyerekeinek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik