Szórakozás

Tőle szokatlanul sokat mutató fotóval jelentkezett Radics Gigi

TV2
TV2
Átlátszó harisnyában mutatta meg az alakját.

Radics Gigi hetek óta versenyzik a Dancing with the Starsban, a műsor kezdete előtt viszont elárulta, sokat őrlődött azon, elfogadja-e a felkérést, mivel gátlásos nőnek tartja magát, és abban is biztosnak kellett lennie, hogy anyaként készen áll arra, hogy merészebb ruhákban is megmutassa az alakját.

Azt gondolom, hogy a tánc alapvetően intim dolog. Eleve az, hogy itt mindent meg kell magunkból mutatni, szép, nőies ruhákban… Voltak is kérdések a fejemben ezzel kapcsolatban. Például, hogy lelkileg készen állok-e erre anyaként. Egy nő azért sok testi változáson megy keresztül, mikor anyává válik. Rajtam például volt 30 kiló plusz, amit hála Istennek sikerült leadni, és talán el is jött a pillanat, hogy fel merjem magam vállalni ország-világ előtt

– fogalmazott akkor az énekesnő, aki nemrég egy tőle szokatlanul sokat mutató fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán.

👀

– címezte meg a képet, ami alatt többek mellett Gáspár Evelin, Rubint Réka és Szőcs Renáta is hagyott egy-egy elismerő hozzászólást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Radics Gigi (@gigiradicsofficial) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Radics Gigi a DWTS-ról: Gátlásos nő vagyok, nem vagyok hozzászokva, hogy egy idegen pasi ilyen közel legyen hozzám
Amikor a műsorkészítők felkeresték, elgondolkodott, anyaként készen áll-e mindarra, ami a táncversennyel jár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik