Szórakozás

Az Álommeló: Balogh Levente a Reggeliben mutatta be két asszisztens-jelöltjét

Már javában forog a második évad forgatása.

Májusban ért véget Az Álommeló, melynek fináléjában Balogh Levente úgy döntött, Keserű Balázst választja meg elnöki asszisztensének. Az üzletember három hónap múlva már arról számolt be, hogy cégvezetőt csinál Keserűből, és mivel így a pozíciója megüresedik, ismét elnöki asszisztenst keres – Az Álommeló második évadában.

Balogh Levente ma a Reggeli vendége volt, ahol elárulta, már javában forog a műsor forgatása. A stúdióba nem is egyedül érkezett, két asszisztens-jelöltjét, Gombár Bettinát és Soós Annát is magával hozta.

Az adásban arról meséltek, hogy az első évadban nagy sikere volt annak a feladatnak, mely során a jelölteknek plüssállatokat kellett tervezniük és legyárttatniuk, így a megbízás az új évadban is előkerült. Gombár és Soós el is hoztak egy-egy általuk tervezett figurát, amit Balogh jótékonykodási céllal szeretne áruba bocsájtani: a megvásárolt plüssökből befolyt összeget a zuglói Erzsébet Királyné Befogadó Gyermekotthon kapja majd, ahol olyan fiatalok laknak, akik valamilyen krízishelyzet miatt – rendszerint átmenetileg – nem élhetnek a családjukkal.

Ami Az Álommelót illeti, Balogh Levente hangsúlyozta, hogy Keserű Balázs magasra tette a lécet az új évad versenyzőinek, akikre némi változás is várt a műsor struktúráját tekintve.

Most egy kicsit máshogy van, mint az előző évadban: 12 versenyző indult el, és 12-15 meg cserepadon ül. Bármikor bárkit elküldhetek, és bármikor bárkit behozhatok a helyére. Most így áll össze a 24-28 emberből majd a végén, két hét után

– magyarázta az üzletember, hozzátéve: volt rá példa, hogy a kihívások nehezedésével és a felelősség növekedésével valaki saját maga döntött úgy, hogy inkább feladja a versenyt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik