Szórakozás

Párharc: Rékasi Zsigmond úgy megsérült, hogy megkérdezték tőle, feladja-e a játékot

TV2
TV2
Nem tudta használni az egyik kezét.

A Párharc keddi részében láthatták a nézők, hogy Rékasi Károly fia, Rékasi Zsigmond készülődés közben sérülést szenvedett.

Sikerült lendületből odaverni a kezemet a mosdókagylóhoz

– magyarázta párjának, Gallai Melittának. Mint mondta, nem érzi a kezét, majd megmutatta, hogy alig tudja behajlítani az ujjait.

Iszonyúan fájt a kezem, azon nyomban feldagadt. Nem hiszem, hogy eltört, de őszintén tartok attól, hogy így a játékokban hogy fogok teljesíteni. Nem akarok csalódást okozni, az a lényeg, hogy jól teljesítsünk

– fogalmazott Rékasi.

A bátorságpróba előtt Stohl András műsorvezető közölte a többiekkel, hogy Rékasi a jobb kezét nem tudja használni a küzdelemben. A játékos azt mondta, az orvosi vizsgálaton azt mondták, négy-öt napig pihentesse a kezét.

Meg is kérdezték, hogy feladjuk-e, de azt gondolom, mi ennél szívósabbak vagyunk. Megteszünk mindent, ameddig van rá lehetőség, mi itt vagyunk a végéig, ha lehet

– mondta el Rékasi, majd hozzátette: a pályán leveszi majd a merevítőt és odateszi magát. Ennek ellenére az egyenlő esélyek fenntartása érdekében Stohl újraosztotta a csapatokat. Később Rékasi Zsigmond meg is próbálkozott a feladat teljesítésével a bátorságpróbán, de szinte rögtön leesett a magasban lévő bicikliről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik