Szórakozás

Erős karrierváltás: rendőrből lett bikinimodell a 61 éves nagymama

Több millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy külseje fiatalos maradjon.

Egy Kanadában élő rendőrnő úgy döntött, otthagyja hivatását, hogy helyette modellként próbálja ki magát – írja a Daily Mail.

A jelenleg 61 éves Bianca Jag 17 év járőrözés után hagyta ott a rendőrséget, és kezdetben a vendéglátásban kereste a helyét, ám öt év után felmérte, hogy mégsem neki való ez a fajta vállalkozói élet – mikor csődbe ment. A modellkedés világába ezután csöppent.

Nagyon jó voltam a munkámban, mint zsaru. A fő célom az volt, hogy segítsek az embereken, és rengeteg feladatom volt. Nyomozói munkát is végeztem, de 17 év után otthagytam, mert már nem volt kielégítő. Nem voltam boldog, és változásra volt szükségem az életemben.

– mesélte a webkamera- és fitneszmodell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bianca Fitcougar (@fitcougar_original) által megosztott bejegyzés

Akkoriban testépítőként vett részt versenyeken, és az egyik ilyen rendezvény során megismert egy embert, aki egy ilyen weboldalt üzemeltetett, Bianca Jag pedig úgy gondolta, kipróbálja magát ebben is. Döntését azóta sem bánta meg, igaz, az elmúlt években nagyjából 25 ezer dollárt (több mint 6 millió forint) költött el különböző szépészeti beavatkozásokra.

A beavatkozások között három különböző mellplasztika, hasplasztika, szemhéjfeltöltés és botoxinjekciók sora szerepelt.

A többi az enyém

– jegyezte meg a modell, utalva a fentebb nem említett testrészeire.

„Hogy fiatal maradjak, háromhavonta botoxoltatom magam, bár nem viszem túlzásba, mert nem akarom, hogy az arcom kifejezéstelen legyen. Pozitívan állok hozzá, nyitott vagyok és folyamatosan mosolygok – nekem ez bevált!”

Bianca Jag esete, ha ritka is, nem egyedülálló: Yasmina Rossi 59 éves korára jutott el odáig, hogy a modellügynökségek kapkodjanak utána, míg Gina Stewart neve már évek óta kering a sajtóban, mint „a világ legdögösebb nagymamája”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik