Szórakozás

Géczi Bea elmondta, miért akartak kistestvért egyéves fiuknak Szegedi Fecsóval

A kismama arról is beszélt, mit szól hozzá, hogy harmadszorra is fia születik.

Szegedi Fecsó a vasárnapi Sztárboxban, Curtis legyőzése után jelentette be, hogy párjával, Géczi Beával második közös gyereküket várják. Fiuk, Elliot tavaly ősszel született, rajta kívül mindkét szülőnek van egy-egy fia korábbi kapcsolataikból.

A kismama a Borsnak elmondta, a saját születésnapján tudta meg, hogy ismét gyereket vár.

Pont a harmincadik születésnapom előtt egy nappal csináltam a tesztet, mert késett. Nagyon-nagyon örültünk neki, szerettünk is volna kistesót Elliottnak. Ez már az én harmadik babám lesz, minden terhesség más az eddigi tapasztalataim szerint. Még nem vagyok kívánós, de Fecsó mindig mindent hoz nekem és bármiben segít, amitől jobb lehet

– árulta el Géczi Bea, aki arról is beszélt, szerették volna, ha kisfiuknak van még egy testvére.

Az egész család nagyon örült a hírnek. A nagyfiam elvan a Fecsó fiával nagyon, köztük csak egy év korkülönbség van, de a picike egyedül lenne velünk teljesen, ezért is szerettünk volna neki kistesót, hogy ő is úgy nőjön fel, hogy van kivel folyamatosan játszania, mert ő már a nagyokkal nem nagyon tud. A fiúk néha már menekülnek előle, mert túl nagy a korkülönbség köztük.

Géczi elismerte: ő eredetileg lányt akart, de kiegyezik a fiús családdal is, párja mindig fiút akart, viszont ő már kiegyezett volna egy kislánnyal a két fiúgyermek után.

Ő lesz a harmadik kisfiú és április környékén fog érkezni. Fecsó azt mondja mindig, hogy a fiúkkal kevesebb a gond, mint a lányokkal, őket jobban kell félteni. Én nyilván lányt szerettem volna két fiú után, de így is hatalmas a boldogság.

Kapcsolódó
Sztárbox: Szegedi Fecsó a győzelme után jelentette be, hogy a párja babát vár
Az üzletember a kicsi nemét is elárulta az adásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik