Szórakozás

A Zámbó család tagjai reagáltak arra, hogy eladó lett Jimmy csepeli otthona

tv2
tv2
Nem financiális okok húzódnak meg az eladás mögött, állítják.

Néhány napja került fel az egyik ingatlanokkal foglalkozó weboldal hirdetései közé az a csepeli ház, ahol Zámbó Jimmy a családjával élt. Ahogy a Blikk írja, a tulajdoni lap tanúsága szerint a legendás énekes otthona már huszonhárom éve felesége, Edit és fiaik, Adrián és Szebasztián tulajdonában van.

Zámbó Adrián nyilatkozott is az újságnak:

Hallottam én meg láttam már mindent, nekünk ugrottak most megint, hogy minek adjuk el? Miért nem tartjuk meg? Ahogy mindig, most is hozzánk vágták az összeesküvés-elméleteket, hogy elfogyott a pénzünk és hasonlók. Nincsen ennek semmilyen financiális oka, egyszerűen már nem praktikus, már inkább egyfajta teher mint áldás.

Hozzáteszi: neki a legnehezebb, hogy meghirdették az ingatlant, mert soha nem költözött el.

Zámbó Árpy, a néhai énekes testvére nem tudott arról, hogy meghirdették az ingatlant, állítása szerint több mint húsz éve nem is járt ott: „Csak az interneten láttam, hogy eladó. 23 éve, mióta Jimmy meghalt, nem tettem be oda a lábam. De érthető, hogy két embernek ez túl nagy. Láttam a képeken, hogy megőrizték Jimmy relikviáit, ez örömmel tölt el”.

Zámbó Krisztián úgy fogalmazott, nem tud már úgy tekinteni a házra, mint korábban:

Nyilván nem tudtam már úgy nézni erre a házra, mint korábban, ma már csak egy ház a szememben. De azért nem könnyű látni, hogy minden, amit édesapám felépített, szép lassan elveszik.

Adrián Zoltán / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik