Szórakozás

Hujber Ferenc a párjáról: Tudtam, mivel foglalkozik, több videóját is láttam, ezért írtam rá először

tv2
tv2
Kedvese a felnőttfilmes iparban dolgozott sokáig.

Nemrég, néhány héttel ezelőtt a Story magazinnak adott interjút Szőke Krisztina, ezzel először bemutatkozva a nyilvánosságnak mint Hujber Ferenc kedvese. Akkor több dolog is kiderült: 2017-ben találkoztak, majdnem volt egy esküvőjük, a nő pedig korábban felnőttfilmekben szerepelt. Főleg utóbbiról beszélt most Hujber a Blikknek.

A kezdetektől fogva tisztában voltam azzal, hogy a párom mivel foglalkozik, hiszen több videóját is láttam, mielőtt megismerkedtünk volna. Sőt, pont ennek apropóján írtam rá először, mivel annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy szerettem volna a személyiségét is megismerni. A párom örült annak, hogy nekem tetszik a munkája, és nem zavarta, hogy én ennek kapcsán kerestem meg, mivel sokáig azt gondolta, soha nem talál olyan férfit, aki ezt el tudja fogadni, így magányosan kell majd leélnie az életét.

Hujber kitért arra is, hogy tizenöt évig volt monogám kapcsolatban, ám ebben nem tudott szabályokat betartani:

„Rá kellett jönnöm arra, hogy olyan társra van szükségem, aki számára a hűség szintén nem testiségben, hanem sokkal inkább egyfajta lelki kapcsolatban nyilvánul meg. A szerelmem erről ugyanígy vélekedik, és ez szintén egy olyan egyezés volt kettőnk között, ami biztossá tette, hogy nekünk egymás mellett van a helyünk”.

Kitért arra is, hogy Szőke jelenleg Angliában van közös gyerekükkel, míg a színész itthon építi újjá a karrierjét.

Persze, próbálok hazautazni, amikor csak tudok, de nyilván a gyereknevelés oroszlánrészét jelenleg a szerelmem végzi, amiért nagyon hálás vagyok neki. A kisfiam most óvodába jár, és nem szeretnénk kiszakítani a környezetéből. Angolul és magyarul is beszél, és csak akkor költözünk haza, ha találunk neki egy kiváló angol óvodát. Az a cél, hogy minimalizáljuk a környezetváltozás okozta traumát.

A színész nemrég arról is beszélt, miért állt le a marihuána-fogyasztással:

Kapcsolódó
Hujber Ferenc: Már egy éve nem füvezek, jófiú lettem
Tudatosan készült a visszatérésre, fizikailag, szellemileg és lelkileg is dolgozott magán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik