Szórakozás

Herceg Erika nem fél attól, hogy távkapcsolatban alapítsanak családot a párjával

Szabó Gábor / RTL
Szabó Gábor / RTL
Úgy véli, ők mindig így fognak élni.

Herceg Erika tavasszal a Reggeliben beszélt arról, hogy ő és a párja is nagyon szeretnének gyereket, a projekt viszont többször is elhalasztódott már. Az énekesnő most a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek között azt is elárulta, hogy távkapcsolatban is szívesen bevállalná az anyaságot, szerelmével ugyanis sok időt töltenek külön a munkáik miatt.

Szerintem mi mindig így fogunk élni. Nem félek attól, hogy így alapítsunk családot. Nagyon szeretnék gyereket. Ha nem jövőre, akkor pár év múlva. Harmincöt elmúltam, egészséges vagyok, negyvenéves koromig szeretnék családot alapítani. Imádom, szeretem a párom, és nagyon örülök, ha ő többször jön majd Budapestre a gyereke miatt, és többet fogjuk látni egymást. Rák vagyok, családcentrikus: rajongok a szüleimért, a testvéremért. El sem tudom képzelni, hogy ha gyerekem lesz, mennyire fogom szeretni azt a kis embert. Ő lesz a mindenem

– mondta a lapnak az énekesnő, aki úgy tervezi, anyaként is megtartja a sportos külsejét, illetve továbbra is dolgozni, forgatni fog: elfoglaltságaira pedig a babáját is magával viszi majd.

Ami a Madách Színház Six című musicaljében való szereplését illeti, Herceg elárulta, hogy áprilisban még nem volt ereje végigénekelni és táncolni a szerepét, korábbi Covid-fertőzése ugyanis olyan súlyos szövődményeket okozott a tüdejében, hogy 64 százalékra csökkent a kapacitása.

Nagyon hosszú volt a gyógyulási folyamat. (…) Még júliusban is fuldokoltam a próbateremben. Szeptemberben sem volt sokkal jobb a helyzet, sírva jöttem a próbákra, és sírva mentem el. A Jóistenhez fohászkodtam, hogy adjon erőt, gyógyítson meg. Fanatikusan készültem a szerepre, egy pohár italt sem engedtem meg magamnak, állandóan edzettem, és imádkoztam. Aztán az utolsó hetekben valahogy egyre könnyebben mentek a dolgok. Azóta is minden előadás előtt így fohászkodom: Drága Jóistenem, csak adj erőt a végéig!

– árulta el az énekesnő, aki nagyon szeretne továbbra is a szakmában dolgozni, minél több embert megismerni, nagy álma továbbá az is, hogy filmekben vagy sorozatokban próbálja ki magát.

Kapcsolódó
Herceg Erika a gyerekvállalásról: Majd meglátjuk, talán majd pocival leszek a színpadon
Elmondta, párjával mennyire vannak rajta a babaprojekten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik