Szórakozás

„Uram, itt vannak a netflixes milliói a senki nem tudja, mire” – a Family Guy beleszállt Harrybe és Meghanbe

ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance / AFP
ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance / AFP
Ennél keményebb kritikát is el kellett viselniük Nagy-Britanniában.

A New York Post arról ír, hogy a Family Guy című animációs sorozat legújabb epizódjában Harry hercegen és feleségén, Meghan Markle-ön élcelődtek a készítők, ami a lap állítása szerint eljutott a sussexi párhoz is. Az animációs sorozat jelenetében Harry és Meghan a medencéjük mellett napoznak, mikor a komornyik odalép melléjük egy borítékkal a kezében:

– Uram, itt vannak a milliói a Netflixtől… a senki nem tudja, mire.

 

– Tegye a többihez!

Markle karaktere ezután sürgeti a herceget, hogy 250 ezer dollárt érő Instagram-posztot tegyenek ki egy amerikai gyorsétteremláncról. Erre a herceg azt feleli: „Nem kellett volna otthagynom azt a mondvacsinált hülyeséget” – utaltak a készítők a brit királyi családban betöltött szerepére.

A szóban forgó epizód odaszúrt a házaspárnak azon Netflix-szerződésük miatt, amit 100 millió dollárért köthettek. A NYPost szerint Markle-ék „felháborító rágalmazásnak” tartják a jelenetet.

A Family Guy kitalálójáról, Seth MacFarlane-ről nemrég portrécikket közöltünk:

Kapcsolódó
A Sinatra-hangú polihisztor, aki a Family Guy píszímentes poénjaiért felel – 50 éves lett Seth MacFarlane
Leginkább komikusi képességeiről, páratlan szinkronmunkájáról ismerik Hollywoodban Seth MacFarlane-t, aki 50 esztendős lett október 26-án. Portrénkban elmeséljük, miért ő az amerikai tévézés egyik legnagyobb polihisztora.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik