Szórakozás

Megtalálta élete esküvői ruháját, de sokakat nem győzött meg erről

Azt mondják, lehet, túl korán örül a menyasszony.

Az esküvői ruha, főként a nőknél, kiemelt jelentőségű: milyen legyen a színe, a szabása; a nagy döntés miatt gyakran el is viszik rokonaikat, barátaikat segíteni választani.

Egy nő a Redditen akart eldicsekedni a saját választásával, és hogy milyen olcsón hozzájutott a ruhához.

Az éjkék, aranyhímzéses, fűzős és pánt nélküli ruhát, illetve a hozzá passzoló gyűrűt mindössze 300 dollárért (úgy 100 ezer forintért) szerezte meg.

A kommentelők viszont, ahelyett, ahogy a nő eredetileg gondolhatta, nem dicsérni kezdték a választását, hanem figyelmeztették.

Found my dream dress + rings for under $300 total!!
byu/Top-Concentrate5157 inWeddingsunder10k

Figyelmeztették arra, hogy a képek minőségéből, a ruha elkészítéséhez szükséges sok kézimunkából kiindulva lehet, nem azt a ruhát fogja megkapni, amit rendelt. Egy kommentelő arra is felhívta a figyelmet, hogy a ruha értékelésénél a weboldalra feltöltött képeken úgy tűnik, a képek és a valóság között tátong egy kisebb űr, mert előbbi sokkal jobb minőségű anyagból készült, mint amit kézhez kaptak a korábbi vásárlók, emiatt már inkább tűnik báli ruhának vagy jelmeznek.

Amikor túl szép, hogy igaz legyen, általában nem is az. De reméljük, nem így van

– írta egy harmadik hozzászóló.

Van azonban olyan eset is, mikor éppen fordítva sül el a helyzet. Egy nő meglátott egy esküvői ruhát, és csak úgy megvette, pedig még komoly párkapcsolata se volt. Ráadásul fillérekért, majd kiderült, a ruhaköltemény több mint 2 millió forintnak megfelelő összeget ér.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik