Szórakozás

Eltávolíttatta négy bordacsontját és több tízmilliót költött vágyott kinézetére az idahói modell

Édesanyja vitte el az első plasztikai műtétjére, hogy ezáltal igazán közel kerülhessenek egymáshoz.

Egy idahói modell eddig 100 ezer dollárt (több mint 35 millió forint) költött arra, hogy elérje vágyott kinézetét, amihez az is hozzátartozott, hogy kivetetett négy csontot a bordái közül.

Sapphire Saint azért végeztette el a beavatkozásokat, hogy – a Daily Mail kifejezését használva – úgy nézzen ki, mint egy „bimbo” (aminek a fordítása nagyjából annyit tesz, hogy egy nem túl intelligens, de vonzó nő). A modell eddig több mellműtéten, orrműtéten, fenékplasztikán és szemhéjplasztikán is átesett, valamint annyiszor járt botoxon, hogy már ő maga sem számolja. Az összes beavatkozás közül a legextrémebb talán az volt, mikor Sapphire Saint eltávolíttatta négy bordacsontját a vágyott darázsderék elérése érdekében.

A nő arról mesélt, hogy az első támadásokat fiútestvéreitől kapta, akik folyton azzal bántották, hogy akár fordítva is felvehetné a melltartóját, annyira lapos. Ezt követte édesanyja ajánlata, aki elvitte őt élete első plasztikai műtétjére, mert úgy érezte, azáltal fog tudni igazán közel kerülni a lányához, ha együtt csináltatják meg a melleiket. A modell ezután Los Angelesbe költözött, mindössze néhány dollárral a zsebében, de ott hamar olyan munkára akadt, amely állítása szerint a pénzkereseten túl önmagához is közelebb vitte. Munkája részeként erotikus szolgáltatást nyújtott, valamint talált magának egy idősebb, 70-es évei végében járó férjet, aki finanszírozta további műtétjeit. Sapphire Saint szerint volt férjével nem volt túl rózsás a kapcsolatuk, és mikor ezt felismerte, véget vetett a házasságuknak – azóta pedig csak karrierje és külseje további alakulására koncentrál.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sapphire Saint (@thesapphiresaint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik