Szórakozás

Álmában nyert a lottón, majd arra ébredt, hogy gazdagabb lett egymillió dollárral

Lindrik / Getty Images (illusztráció)
Lindrik / Getty Images (illusztráció)
Az amerikai nyugdíjasok története a bizonyíték arra, hogy álmok néha nagyon gyorsan valósággá tudnak válni.

Egy michigani nyugdíjasnak abban a szerencsében volt része, hogy megtapasztalhatta, milyen, ha az álma rögtön valósággá válik. Az Ionia városában élő asszony egy a Daily Star című brit bulvárlap beszámolója szerint egy októberi éjszakán arról álmodozott, hogy megnyerte a lottót, majd amikor reggel felébredt, akkor a férje közölte vele a jó hírt, hogy valóban megnyerték a lottót.

A 78 éves Charles Wolthuis és felesége minden héten kitölt egy Powerball-szelvényt, és a hónap elején el is találták a játékban kisorsolt mind az öt fehér golyó számait. Mivel a játékban van egy hatodik golyó is, az úgynevezett powerball, ezért a férfi nem tudta, mennyit is nyertek pontosan.

„Felhívtam a lányomat, és megkértem, hogy nézze meg, mennyi a nyeremény az öt szám eltalálásáért” – elevenítette fel az idős férfi a Michigan Lottery pénteki sajtótájékoztatóján. A lánya pedig talán a lehető legjobb hírt közölte vele: „Apa, nyertél 1 millió dollárt!”

A közel 362 millió forintnak megfelelő összeget kaszáló szerencsés nyugdíjas ettől annyira beindult, hogy fel is ébresztette a békésen szunyókáló feleségét, aki aznap este korábban feküdt le aludni, mint ő. De az asszony azt hitte, csak viccel, és rögtön vissza is aludt.

Mondjuk, a tudatalattijáig eljuthatott az információ, mert aznap éjjel az álmában is elvitték a lottó főnyereményét.

Amikor reggel  felébredt, azzal kezdte, hogy azt álmodta, megnyertük a lottót. Amire én azt feleltem: »Tényleg nyertünk! Ez nem álom volt, nyertünk 1 millió dollárt!«

Az október 2-i sorsoláson dollármilliomossá váló nyugdíjas párnak egyelőre nincsenek nagy tervei, de az biztos, hogy az autójukon kicseréltetik a kerekeket, és a házukat is kifizetik végre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik