Szórakozás

„Ótvarék” – jellemezte Alekosz egy család otthonát, akik szállást adtak nekik az Ázsia Expresszben

A görög celebnek nem feleltek meg a körülmények, Varsányi Réka viszont hálás volt a szállásadóiknak, amiért befogadták őket éjszakára.

Amíg Kecskés Enikőnek a vacsorára szánt csigával gyűlt meg a baja az Ázsia Expressz legutóbbi adásában, Alekoszéknak a szálláskereséssel akadtak problémáik. Több helyen is próbálkoztak, a helyiek viszont rendre elküldték őket. Végül egy család fogadta be őket, miközben viszont a jószágaik mellett elvezették őket a fekhelyeikhez, Alekosz arról próbálta meggyőzni Varsányi Rékát, hogy inkább keressenek más helyet.

Hajléktalanszállóhoz sem lehetne hasonlítani. Elkeserítő, hogy a Réka ezzel kiegyezik, ő találta ezt a szállást. Én a cicámat nem engedném be erre a helyre, senkit se. (…) Sikerült a kerület legótvarékabb… nem is tudok szavakat és nem is akarok. Aki ezt majd látni fogja, az majd eldöntheti, hogy kettőnk közül kinek van igaza

– fogalmazott a vagyonőr, mire Varsányi elmondta, hogy szerinte esélyük sem lett volna másik szállást találni, ezért inkább a háláját fejezte ki a szállásadójuk felé.

Az említett adást ide kattintva lehet visszanézni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik