Szórakozás

Félmeztelenül szeret napozni a kertjében az anya, tudja, hogy a szomszédjai figyelik

Azt tervezi, felhúz egy hat méteres kerítést.

Kayleigh szereti a nyarat, és a napozást, lehetőleg fürdőruha nélkül. Ez utóbbit azonban nem csak ő szereti, hanem a szomszédjai is. Idén nyáron rajta is kapta őket, ahogy kukucskálnak.

Látom, ahogy a függönyök és a redőnyök megmozdulnak, biztos vagyok benne, hogy néhány szomszéd oda-, mások kivannak tőle. Érzem, ahogy egy vándorló szempár átlép a kerítésen

– idézte a Mirror a 34 éves anyát, aki napozási szokásairól elmondta, hogy „gyorsabban félmeztelen, mint hogy begyújtanád a grillt”, és ezt a nyári napokon hetente négyszer is gyakorolja.

Szerinte, amit a szomszédok csinálnak, az a magánéletének a megsértése, úgy gondolja, jobban tennék, ha a saját életükkel törődnének az ő mellei helyett.

Semmi sem túl drasztikus, ha arról van szó, hogy zavartalanul tudjak félmeztelenül napozni

– mondja, és ezért egy hat méter magas kerítés felállítását tervezi az egyébként is jelentős méretű jelenlegi fakerítés helyére.

Az angol törvények szerint egyébként, ha valami, akkor Kayleigh napozása a törvénysértő, mert noha a meztelenkedés nem tiltott, a szexuális bűncselekményekkel foglalkozó törvényben egy esetben büntethető: ha azzal másokat zaklat, megriaszt.

Akkor is, ha a saját kertjében teszi, mert megláthatják a nem kíváncsiskodó szomszédok is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik